Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Pumni, picioare si trei boabe. Vointa Sibiu – FC Vaslui: 3-0 / FOTO

Echipa sibiană de fotbal, CSU Voința, a câștigat, astăzi, de o manieră categorică partida jucată pe propriul teren în compania mult mai titratei FC Vaslui, scor final 3-0.

Golurile alb-verzilor au fost marcate de Beza, cu capul, Popa, printr-un lob senzațional, și Lukanovic, care se află la prima reușită într-un meci oficial.

În minutul 13 al meciului s-a consemnat și cea mai mare ocazie a oaspeților, care, în restul jocului, au fost blocați perfect de echipa lui Pelici. Fundașul Voinței, Apostol, respingea atunci, de pe linia porții, un balon trimis de Temwanjera la o ieșire greșită a lui Miron. Mai prezentă în joc decât adversara sa, Voința obține un corner în minutul 39, executat magistral de Iulian Popa, care a plasat balonul pe capul lui Eugen Beza. Acesta a reluat simplu, peste apărarea vasluiană și peste portarul Borjan, ieșit să boxeze.

În minutul 50, sibienii majorau diferența prin golul lui Iulian Popa, care l-a lobat excelent pe portarul oaspeților de la 16 metri. La acea fază, jocul la offsaid al oaspeților a dat rateu, fundașii scăpândul din vedere pe „Popică”, care a rămas singur cu Borjan și, păstrându-și calmul, a marcat printr-o „scăriță” de zile mari. Cu 14 minute înainte de finalul celor 90 regulamentare, Lukanovic stabilea scorul partidei. Atacantul a primit în partea dreaptă a atacului sibian, a întors un adversar și a șutat la colțul lung, așteptând ca mingea să intre nestingherită în poartă.

Incidente, cartonașe și eliminări

În minutul 67, pe un atac al Vasluiului, căpitanul Nicolae Grigore protejează balonul în linia de tușă, în fața lui Braganca. Cei doi jucători se prăbușesc la pământ, Braganca îl pălmuiește pe Grigore, care la rândul său îl lovește pe jucătorul Vasluiului. Cei doi fotbaliști primesc cartonaș galben, deși, în situație de lovire, amândoi ar fi trebuit eliminați. Minutul 71 al meciului aducea un nou conflict – Milanov l-a călcat pe Maghici, aflat la pământ, dar a primit doar cartonaș galben. Același Milanov vede cartonașul roșu, după cel de-al doilea galben, la o simulare în careu, în minutul 90.

Meciul se termină cu victoria formației din Sibiu, care urcă pe locul 13 în campionat, cu 28 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan Mediaș, situată pe poziția a 12-a.

Echipe de start:

CSU VOINȚA: 82. B. Miron - 16. Sg. Bar, 23. C. Apostol, 3. N. Grigore (cpt.) - 18. Nicola, 5. Beza, 25. Dîlbea, 17. Tătar - 11. R. Miclea, 99. Lukanovic, 7. I. Popa. Antrenor: Alexandru Pelici.

Rezerve: 12. Zăvoi, 22. Cl. Bunea, 8. M. Postolache, 19. Maghici, 2. C. Lungu, 10. R. Neguț, 15. Tînc.

FC VASLUI: 1. Borjan - 20. Milanov, 3. Papp, 14. Anderson, 17. Paito - 88. Buhăescu, 10. Adailton, 78. N'Doye, 31. N. Stanciu, 80. Wesley - 19. Temwanjera.

Antrenor Augusto Inacio. 

Rezerve: 89. Straton, 8. Ad. Gheorghiu, 9. Yerro Bello, 23. Sg. Popovici, 30. R. Costin, 83. Braganca, 85. Gladstone.

Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați). Asistenți: Vasile Marinescu (București), Sevastian Stoianof (Constanța). Rezervă: Flavius Roșu (Timmișoara).

Observatori: Alexandru Popescu, Toma Ioan Costin.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

david

Acum 11 ani

Hai SIBIUL!La mai mare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus