Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

S-a intamplat in Sibiu: un deputat democrat si-a aplaudat colega social-democrata

Preşedinta Comisiei de Apărare a Bundestag-ului german, Susanne Kastner, a fost premiată marţi seară, la Sibiu, cu medalia Honterus, pentru acţiunile sale de sprijinire a României. La evenimentul găzduit de FDGR a ținut să participe un reprezentant al creștin-democraților, Norbert Kartmann, preşedintele Parlamentului Landului Hessa. ”Poate părea pentru noi puțin ciudat, însă avem exemplul că un deputat CDU poate aprecia sincer un parlamentar SPD”, a comentat deputatului FDGR, Ovidiu Ganţ. Susanne Kastner a militat printre altele pentru păstrarea consulatelor germane de la Timişoara şi Sibiu, pentru sprijinirea organizaţiei care se ocupă de copiii autişti din Sibiu, dar şi pentru promovarea Sibiului, în calitate de Capitală Culturală Europeană, informează Agerpres. Kastner este lidera Grupului parlamentar de prietenie România-Germania. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

da

Acum 10 ani

nu sant romani
Raspunde

Jawohl

Acum 10 ani

Ei nu sunt romani, dar noi locuim intr-un land german. :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus