Sâmbătă,
25.09.2021
Ploi Scurte
Acum
13°C

Strategia europeana in domeniul tineretului prezentata la Medias

Elevii din liceele din Mediaş  s-au întâlnit săptămâna ceasta cu reprezentanţii Consiliului Judeţean al Elevilor Sibiu.

 Întâlnirea a avut loc în incinta Şcolii Naţionale de Gaz Mediaş iar în cadrul acestei întâlniri a fost prezentat proiectul „ Tineret în mişcare”. Acest proiect este este unul dintre cele şapte proiecte importante ale strategiei Europa 2020 destinat în totalitate tinerilor şi finanţat de Comisia Europeană. În cadrul acestei întâlniri tinerii prezenţi au avut posibilitatea să afle o serie informaţii utile referitoare la oportunităţile de dezvoltare profesinală, burse în străinătate şi implicarea în proiecte internaţionale. Tinerii au putut deasemenea să facă propuneri şi să îşi exprime dorinţele în ceea ce priveşte condiţiile de viaţa din municipiul nostru.

 Prezent la întâlnire, primarul Teodor Neamţu, şi-a exprimat disponibilitatea de a ajuta tinerii din municipiul Mediaş în dezvoltarea de proiecte europene pentru tineri, în momentul de faţă municipiul nostru fiind partener în două proiecte europene finanţate prin programul „Tineret în acţiune”. De asemenea în anul 2010 Municipiul Mediaş a fost coordonatorul unui proiect internaţional de schimb de tineri finanţat de Comisia Europenă.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus