Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Expozitie cu imagini din Sibiu in Marburg

În perioada 4-17 mai Sibiul va fi din nou prezent prin cultură în oraşul Marburg din Germania, în cadrul Zilelor Culturale Române.

Prin intermediul unui proiect promovat de Asociaţia de Prietenie Marburg – Sibiu, publicul din oraşul german va avea ocazia să participe la două evenimente organizate de artişti sibieni: o seară de lectură intitulată „Wenn wir jetzt” şi expoziţia de fotografie intitulată „Instantanee urbane din Sibiu Hermannstadt”.

Sibiul va fi prezent la Marburg prin imaginile incluse în cadrul expoziţiei artistului sibian Fred Nuss. Expoziţia cuprinde 64 de fotografii cu imagini din centrul istoric şi din Oraşul de Jos, subliniind frumuseţea patrimoniului arhitectural şi bogăţia moştenirii istorice a Sibiului. Expoziţia va fi deschisă publicului din Marburg în perioada 4 - 17 mai.

Prezenţa Sibiului la Marburg va fi completată de o seara de lectură cu Christel Ungar care va citi poezie din volumul său intitulat „Wenn wir jetzt”, dar şi fragmente de proză.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus