Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Gazul lupta pana la final si are castig de cauza. Sportul Studentesc - Gaz Metan: 1-2

Gaz Metan Mediaș a câștigat astăzi, scor 2-1, pe terenul Sportului Studențesc, după ce echipa lui Pustai a fost condusă cu 1-0.

Golul gazdelor a fost marcat, în minutul 55, de Andrei Lungu, după un corner executat bine de către Stancu. Lungu a profitat de ieșirea greșită pe centrare a lui Buchta și a înscris în poarta goală.  Pustai s-a dovedit încă o dată inspirat, tehnicianul trimițându-l în teren pe Bawab în locul lui Alex Munteanu. Iordanianul marca la șapte minute după ce a intrat pe teren golul egalării.  În minutul 70, Dan Roman puncta pentru 2-1, după un șut în forță din marginea careului.

După primirea golului secund, Sportul strângea rândurile pentru a-și apropia egalul. Curelea îi lua locul lui Nistor, într-o tentativă disperată a „studenților” de a marca golul egalizator. Pe fondul dominării Sportului, medieșenii fac pasul înapoi. În minutul 87, Patriche ratează o ocazie importantă - fotbalistul, aflat la trei metri lateral dreapta de poarta lui Buchta, expedia balonul direct în aut. Medieșenii rămân în zece oameni, după eliminarea lui Roman. În minutul 88, fotbalistul Gazului a fost eliminat pentru cel de-al doilea cartonaș galben, la o fază în care a lovit cu cotul în figură un adversar.  În ultimul din cele patru minute de prelungire, Bawab a avut în picior golul de 3-1, dar balonul expediat de atacant de la 30 de metri a trecut puțin pe lângă vinclul porții lui Cezar Lungu.

Meciul se încheie cu victoria atât de necesară Mediașului, care de distanțează la cinci puncte de primul loc retrogradabil. În urma victoriei cu Sportul Studențesc, Gaz Metan a acumulat 34 de puncte și  a urcat până pe locul 10 al clasamentului Ligii I.

ECHIPELE DE START

SPORTUL: C.Lung, Ghinga, Cioranu, Patriche, Beţa, St.Stancu, A.Lungu, Novac, Nistor, Ferfelea, Dobre
Rezerve: Ormenişan, D.Lung, S.Ciobanu, Curelea, Cr.Ciubotariu

GAZ METAN MEDIAŞ: Buchta, Zaharia, Fl.Lazăr, Muth, Ciucă, Munteanu, Todea, Issa Ba, Cr.Petre, Roman, Vitinho
Rezerve: Bozeşan, C.Gheorghe, Hlinca, Breeveld, R.Avram, Bawab, Gurincu

Arbitru: Ovidiu Haţegan

Cartonașe galbene:

Sportul Studențesc: -

Gaz Metan Mediaș: Ciprian Petre(32), Dan Roman(48), Radu Zaharia(90+6).

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus