Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Curatenie de pe Cibin pana in Agnita

În 12 mai, voluntarii Let`s do it Romania pun la cale o nouă curățenie generală în județul Sibiu. De dimineață de la ora 8 și până la lăsarea serii, voluntarii doresc să curețe cât mai multe gunoaie plecând de la barajul Gura Râului până la vărsarea Cibinului în Olt, din Sadu până pe Valea Hârtibaciului, de la Curmătură până la Șelimbăr și chiar mai departe, în nordul județului, în zona municipiului Mediaș. „Suntem în ultima săptămână de pregătiri pentru Ziua de Curățenie Națională. Avem încredere că sibienii vor fi alături de Let’s do it, Romania ! în lupta cu indiferența, motiv pentru care vă așteptăm în număr cât mai mare, sâmbătă, 12 mai, ora 8.00 am, să demonstrăm că se poate, că putem fi solidari, că putem da o lecție de ecologie”, spun organizatorii LDIR. Proiectul este organizat pentru cel de-al treilea an consecutiv de Asociația Prietenii Naturii România și Marquardt Schaltsysteme. La primele două ediții au participat circa 7000 de voluntari care au colectat peste 20 de mii de saci de gunoaie. La punctele de înregistrare, voluntarii se vor înscrie pe lista Echipei Naționale de Acțiune, vor primi instructajul necesar acțiunii, materialele necesare curățeniei (saci și mănuși) și li se vor aloca mormanele de gunoi.

Comentarii

1 comentarii

ecologistii sibieni

Acum 9 ani

Felicitari dragilor, vom fi alaturi de voi si in acest an. Proiectul de curatare a Cibinului va trebui sustinut si de Primaria si Consiliul Judetean Sibiu, deoarece trebuie curatata si apa, nu doar malul. Acesta este insa cel mai bun inceput pentru constietentizarea tuturor sibienilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus