Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-3°C

BRD - Groupe Société Générale intrerupe in noaptea de sambata sistemul informatic de carduri pentru lucrari de intretinere

În vederea realizării unor lucrări de mentenanţă a sistemului informatic de carduri al BRD-Groupe Société Générale, reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii va fi oprită în noaptea de sâmbătă, 12 mai spre duminică, 13 mai 2012, între orele 1:00 şi 5:00.

În acest interval orar, cardurile bancare emise de BRD - Groupe Société Générale nu vor putea fi utilizate pentru plăţi la comercianţi şi retrageri de numerar, în România sau în străinătate.

BRD-Groupe Société Générale are 2,2 milioane de carduri valide şi operează o reţea de peste 1.500 de ATM-uri şi 24.000 POS-uri. BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. Banca are aproximativ 2,5 milioane clienţi şi operează o reţea de peste 930 de unităţi. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus