Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

BRD - Groupe Société Générale intrerupe in noaptea de sambata sistemul informatic de carduri pentru lucrari de intretinere

În vederea realizării unor lucrări de mentenanţă a sistemului informatic de carduri al BRD-Groupe Société Générale, reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii va fi oprită în noaptea de sâmbătă, 12 mai spre duminică, 13 mai 2012, între orele 1:00 şi 5:00.

În acest interval orar, cardurile bancare emise de BRD - Groupe Société Générale nu vor putea fi utilizate pentru plăţi la comercianţi şi retrageri de numerar, în România sau în străinătate.

BRD-Groupe Société Générale are 2,2 milioane de carduri valide şi operează o reţea de peste 1.500 de ATM-uri şi 24.000 POS-uri. BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. Banca are aproximativ 2,5 milioane clienţi şi operează o reţea de peste 930 de unităţi. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus