Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Politica la tara se discuta cu pumnii

Un bărbat din Răşinari a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, după ce a fost bătut, duminică seara, chiar când se pregătea să lipească cinci afişe electorale, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Bătăuşul, susţinător al altui candidat, Ioan C., din Răşinari a fost amendat cu 600 de lei, urmând să fie anchetat de poliţişti, în funcţie de numărul de zile de asistenţă medicală pe care o va primi victima.

De la începerea campaniei electorale, mai multe afişe electorale au fost distruse, însă acesta este primul caz când este prins cel care le-a rupt. În municipiul Sibiu, primarul Klaus Iohannis a format o echipă de drumari, care zilnic, verifică stâlpii din oraş, de pe care sunt rupte afişele electorale, lipite ilegal.

Primarul, candidat pentru al patrulea mandat, a decis să supravegheze modul în care sunt amplasate materialele electorale, după ce un afiş cu chipul său a fost lipit ilegal, de persoane necunoscute, chiar pe stâlpii din faţa casei sale.

Foto: Rondul de Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

reporter

Acum 11 ani

multe chestii ilegale face primarul, apoi se vaita ca nu stie cine a facut prostia aia sau aialalta. de exemplu fura castraveti cu cu-rul si tot el urla ca este fu-tut in c-u-r.
Raspunde

Mihaela

Acum 11 ani

daca asa de civilizati sunt romanii, atunci ne meritam soarta.
Raspunde

selena

Acum 11 ani

cei care il susin pe domnul Cindrea asa stiu sa faca politica
Raspunde

horatiu

Acum 11 ani

in echipa domnului cindrea asemenea oameni fac parte. Oarea chiar merita acest domn sa castige?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus