Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

"Califica-te si croieste-ti viitorul"

Sub deviza „Califică-te şi croieşte-ţi viitorul”, Magic Art din Sibiu, implementează proiectul „Creşterea competitivităţii şi productivităţii unor organizaţii din sectorul textil, din Sibiu, Regiunea Centru, prin calificarea personalului pentru ocupaţia “confecţioner produse textile”.

“Ne propunem ca activităţile proiectului să constituie un real suport pentru integrarea socio-profesională a angajaţilor pentru dezvoltarea competențelor lor în domeniul textil, şi în acelaşi timp, să reprezinte un salt calitativ în furnizarea serviciilor de formare profesională din oraşul Sibiu”, a declarat Imbre Kiş, manager de proiect.

Prin implementarea proiectului se urmăreşte creşterea competivităţii pe piaţa muncii a organizaţiilor prin investiţii în capitalul uman şi încurajarea unei pregătiri profesionale cât mai flexibile şi complete.

În cadrul proiectului se vom organiza patru serii de cursuri de calificare/recalificare de nivel 2, în domeniul “Confecţioner produse textile”, a câte 720 de ore de instruire teoretică şi practică.

Proiectul, cofinanţat din Fondul Social European, va fi implementat în perioada 2 ianuarie 2012 – 31decembrie 2013 şi are o valoare de 2.115.000 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Taratorule

Acum 11 ani

Prosti aceia care au aprobat atata banet ca sa formam cusatori de care Sibiul e plin. E plin de cusatori care incearca recalificarea in alte domenii, ei primind de obicei salariul minim pe economie. 720 de ore dureaza si cursurile oferite de Fortele de munca, dar in practica...dureaza mult mai putin. In loc de patru ore pe saptamana, se fac de obicei 2-3 ore/saptamana. Oamenii sunt plimbati la cursuri fara valoare, unde stau captivi 6-8 luni de zile, in loc ca Statul sa-i oblige sa-si ia macar un job part time in acest timp.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus