Luni,
24.06.2024
Parțial Noros
Acum
29°C

Festivalul de Teatru: Maine se deschide Bursa de Spectacole de la Sibiu

Cea de-a XV-a ediţie a Bursei de Spectacole de la Sibiu se va deschide oficial mâine, de la ora 11:00. Evenimentul va avea loc la Centrul de Informare Turistică din Piaţa Mare şi reuneşte operatori culturali din Europa, America şi Asia.

Bursa de Spectacole de la Sibiu reprezintă singura platformă de prezentare a actului cultural în ţara noastră, reunind artişti şi manageri ce îşi prezintă oferta de spectacole, caută soluţii pentru promovarea schimbului cultural şi leagă parteneriate. “Întâlnirile Bursei din 2012 vor avea ca punct de pornire în discuţii tema Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, Crize. Cultura face diferenţa. Bursa înseamnă acces la spectacole excepţionale, la standuri pentru promovarea companiilor şi creaţiilor artistice, la întâlniri punctuale pentru diseminare şi schimb direct de informaţii între profesioniştii români şi cei internaţionali, dezbateri pornind de la tema festivalului”, a declarat Lavinia Alexe, coordonatoarea acestui proiect.

Bursa de Spectacole de la Sibiu a devenit un eveniment cu impact deosebit în cultura regională, naţională şi internaţională. Graţie acestei credibilităţi internaţionale, Sibiul a putut deveni o piaţă în care creatorii şi distribuitorii pot dezvolta programe de mobilitate a artiştilor şi a produsului cultural. Standurile de prezentare ale operatorilor culturali organizate în acest an la Centrul de Informare Turistică din Piaţa Mare vor fi deschise zilnic în perioada 31 mai - 2 iunie, între orele 9:00 - 17:00.

Bursa de Spectacole de la Sibiu este un eveniment realizat cu sprijinul ICR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

varza

Acum 12 ani

Dragi ziaristi, daca redati materialele de presa a festivalului asa cum ei le disemineaza fara sa va documentati real ar fi bine sa semnalati: comunicat de presa. Daca scrieti intr-adevar un articol va rog sa va documentati cel putin in doua teme CE ESTE O BURSA DE SPECTACOL? UNDE SE MAI FACE IN TARA? Altfel din start se vede ca e o varza ca si evenimentul, ca si anuntul lui in sine. Bursa de spectacole este discutie pe tema crizei? in alte parti au anuntat, ca vin din 5 continente, si din Africa. Ce inseamna pt dvs informarea publicului despre acest eveniment? sa faci copy paste la materialele lor? de ce nu se face jurnalistica adevarata? De ce Turnul Sfatului nu face o ancheta pe ce este de fapt FITS sibiu? O radiografie adevarata?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus