Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Si micii pacienti de la Spitalul de Pediatrie sarbatoresc Ziua Copilului

Şcoala Nr. 4 din Sibiu şi Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu organizează acţiunea dedicată zilei de 1 iunie, „Nu suntem singuri”, un eveniment în cadrul căruia elevii şi micii pacienţi vor purta dialoguri pe tema „Din fericire există copilarie”, vor picta, vor recita poezii şi vor cânta la chitară şi flaut.

„Ideea, titlul pe care l-am ales pentru această acţiune „Nu suntem singuri”, acţiunea în sine, pleacă din mintea şi sufletul nostru. Elevii fac icoane pictate pentru cadrele medicale prezente, iar fiecare copil spitalizat o să primească din partea elevilor implicaţi câte un cadou. În final, în câteva propoziţii se va sublinia că fiecare dintre cei prezenţi au fost cândva copii şi vectorul principal al fiecărui copil este mama”, spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc vineri, 1 iunie, de la ora 11:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus