Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Patru hoti din automobile, prinsi la furat de dulciuri

Jandarmii sibieni au prins patru tineri, după ce aceștia au sustras bunuri din autoturisme şi au furat bani  dintr-un local în aer liber situat în parcul Sub Arini.

Ieri, cinci iunie, în jurul orei 23.30, un echipaj de Jandarmerie, condus de plt. adj. Diaconescu Costinel, s-a deplasat în urma unei sesizări efectuate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 pe str. Teodor Mihali din mun. Sibiu, unde fuseseră anterior observaţi patru tineri cu o geantă de scule pe care au abandonat-o şi au fugit.

Jandarmii nu au reuşit să-i identifice, dar efectuând cercetări i-au oprit şi reţinut pe cei patru tineri în jurul orei 01.30 în zona Parcului Sub Arini, după ce cheltuiseră o parte din banii sustraşi între timp dintr-o societate comercială.

Din declaraţiile minorilor cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, trei din mun. Sibiu şi unul din mun. Mureş, jandarmii au aflat că, în cursul nopţii, aceştia au forţat încuietorile portierelor a două autoturisme de unde au sustras bunuri pe care mai apoi la vederea unor cetăţeni le-au abandonat în apropierea locului faptei şi au fugit.

Pe lângă aceste fapte au pătruns fără drept în incinta unui restaurant în aer liber situat în Parcul Sub Arini, de unde au sustras un automat de dulciuri pe care l-au spart în apropiere luând suma de aproximativ 80 de lei în monede de 50 şi de 10 bani, parte dintre acestea găsindu-se şi asupra lor la momentul identificării de către jandarmi.

Echipajul de Jandarmerie a procedat la întocmirea actelor premergătoare începerii urmăririi penale pe numele celor patru tineri, pentru săvârşirea faptelor de furt calificat şi distrugere prevăzute de Codul Penal Român.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat proprietarilor în ceea ce priveşte cele două autoturisme iar societatea comercială în cauză s-a constituit parte vătămată în dosar pentru recuperarea prejudiciului pecuniar şi material. Dosarul cauzei a fost înaintat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu pentru continuarea cercetărilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

sibianca

Acum 11 ani

pe pariu ca infractor la varsta asta = tigan ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus