Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Bottesch: Stiu ca drumul mi-e deschis la Liceul Brukenthal

 

FDGR așteaptă o invitație la negocieri pentru vicepreședinții de la Consiliul Județean și pentru viceprimarii municipiului Sibiu, însă nu exclude nici posibilitatea de a nu avea niciun fel de discuții. Martin Bottesch nu știe dacă vrea să fie vicepreședinte al CJ Sibiu, știe doar că la Liceul Brukenthal îl așteaptă postul de profesor. Klaus Johannis și Martin Bottesch au vorbit astăzi despre rezultatul alegerilor locale, iar concluzia lor a fost: ”lucrurile în municipiu şi în judeţ au mers foarte bine”.
”Nu mă exprim în niciun fel”, a spus Bottesch, întrebat dacă își dorește un post de vicepreședinte al CJ Sibiu. ”Ştiu că un drum îmi este deschis la Liceul Brukenthal unde sunt profesor titular, mă gândesc că m-aş putea întoarce la catedră. Voi rămâne consilier judeţean”, a mai spus Bottesch. ”Opțiunea electoratului în județul Sibiu nu s-a schimbat (...) S-au produs modificări la votanții PDL, care au migrat către o nouă formațiune. Bottesch nu a câștigat pentru că s-a creat USL și voturile PNL și PSD s-au strâns pentru un singur candidat. Acest rezultat al votului politic este foarte clar și s-a văzut și la nivelul municipiului Sibiu. (...) Concluzia votului este că lucrurile în municipiu şi în judeţ au mers foarte bine, şi în condiţii bune, intenţia votului politic nu se schimbă. FDGR a rămas şi este în continuare o alternativă viabilă la partidele politice”, a declarat Johannis. 
Referitor la negocierile politice pe care FDGR le-ar putea avea pentru a stabili viceprimarii Sibiului și posturile de vicepreședinți ai CJ, Johannis a declarat că așteaptă să fie invitat la discuții. ”Nu am fost contactaţi pentru negocieri. (...) Nu exclud discuţiile cu nimeni. Rămâne de văzut dacă facem una. Noi luăm în calcul toate variantele, atâta vreme cât e una negociată”, a spus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

buluc

Acum 11 ani

Va multumim si va dorim succes!
Raspunde

true

Acum 11 ani

Cei doi sasi sunt chiar idioti: \"Klaus Johannis și Martin Bottesch au vorbit astăzi despre rezultatul alegerilor locale, iar concluzia lor a fost: lucrurile în municipiu şi în judeţ au mers foarte bine”. Cum naiba \"lucrurile au mers foarte bine\", din moment ce marioneta cu ochelari a pierdut presedentia CJ? Pe bune, astia ori sunt imbecili, ori ne cred pe noi imbecili!
Raspunde

x

Acum 11 ani

pai si ce ai fi vrut sa spuna? ca pana acum masina de vot a PSDului a functionat bine pe sate cand s a votat impotriva PDLului(vezi 2004si 2008), iar acum pe sate pe pancarde alaturi de primari era doar faza domnului Tschindrea:))care ar aduce bani pt comunitati....asta e...cat au putut au miscat. Eu i as reprosa dl. Bottesch ca nu a avut destul tupeu sa si scrie numele pe orice proiect facut pe judet. Vezi Cancescu la Brasov care si a scris numele pe orice piatra renovata. Asa stie tzaranul exact ce a facut Martin.
Raspunde

Piticu

Acum 11 ani

asa e la noi. cand ceva functioneaza prea bine, trebuie distrus...e suspect. de-acum sa tineti gurile cascate, ca va curge doar lapte si miere peste burgul nostru extrasuper ((((((( s-a votat in proportie de 75% cu KJ, iar cu MB doar 54% ...diferenta cu cine a votat la judet?pai, cum gandesti, frate??? hai sa-i amestecam acolo ca in ghiveci ca nu-i bai. lasa-i naibii ca fac aliante, se descurca ei cumva...si la urma urmei care-i problema daca se cearta, nu? bine ca am fost la vot...in rest..Dzeu cu mila. Bine zis x...asa ar fi trebuit sa faca dl B., dar e prea modest si de omenie, n-ar zice niciodata ca el a facut asta...ar zice noi, echipa am facut. KJ a spus ca mai sunt multe de facut si chiar ar fi facut impreuna....dar, tzaranii pentru un kil de ulei si o bomboana ar vinde-o si mama lor....((((((((
Raspunde

vio

Acum 11 ani

este greu pentru FDGR care practic nu are oameni nici macar in Sibiu, cu atat mai mult in teritoriu, sa faca campanie electorala inteleasa de oamenii de rand. Sibienii i-au inteles, atat la municipiu cat si la judet unde Bottesch a luat 57%, pentru ca sunt mult mai constienti de ce se intampla in jurul lor. Nu vreau sa jignesc lumea din jurul Sibiului dar exista o diferenta intre orasul Sibiu si judetul cu acelas nume. Pacat ca nu a castigat Bottesch pentru ca chiar nu a facut nimic rau in cei 8 ani, nimeni nu-l poate acuza de nici cea mai mica chestie murdara, faptul ca nu s-a facut mai mult in judet se datoreaza faptului ca Sibiul a fost ignorat de Bucuresti. Sa vedem ce urmeaza cum cand Cindrea are puterea de partea lui
Raspunde

sibiu

Acum 11 ani

Cum nu a facut nimic rau Bottesch, din moment ce are dosar penal pentru escrocheriile cu bani publici de la aeroport? Astia care-l tot ridicati in slavi pe retardatul care si-a jucat bine rolul de om modest - este superbogat, dar banii sunt in bancile austriece de la care a facut credite in numele judetului! - ori sunteti batuti in cap, ori complici cu sasii astia corupti. Stiti in ce datorii au bagat cei doi sasi (Bottesch si Johannis) Sibiul? Au imprumutat o gramada de bani si nu se vede mai nimic, orasul arata rau fata de alte orase mari apropiate (Brasov, Tg. Mures, Cluj).
Raspunde

pt sibiu

Acum 11 ani

cat de lamentabil poti fi...pacat ca te tine pamantul asta...
Raspunde

sibiu

Acum 11 ani

Va supara adevarul hitleristilor?
Raspunde

pt. ala de la 6 si 8

Acum 11 ani

Copile, tu sti ce inseamna calomnie? Nu meriti nici sa fi bagat in seama, scorpie!
Raspunde

pentru sibiu 6 sau 8

Acum 11 ani

mai sibiu citeste aici cine si cum sunt Romani: Suntem o natie de prosti imbecili hoti borfasi criminali betivi lenesi proxeneti si curve? “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile. Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui romani, in general spui prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve. Si unde dracu ai citit tu ca Bottesch are dosar penal mai mincinosule ? Airoportul este inca in garantie si firmele care lau construit si proiectat o sa raspunde pentru lucrarile proaste pe care leau facut. Si Bottesch nu are nici o vina aici.
Raspunde

Catre sasul/sasoaica de la 10

Acum 11 ani

Ura voastra impotriva romanilor este cunoscuta. Tot asa gandesc si Bottesch si Johannis, doar ca sunt mai smecheri ca tine si-si afiseaza sentimentele doar in mediul sasesc ascuns.
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@6,8,11 - timpul pierdut citindu-va comentariile nu mi-l mai da nimeni inapoi.. vorbiti total pe langa subiect, intr-un fel rusinos pentru varsta voastra (care sper sincer ca este peste 18 ani)
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

Pe martin il cheama pamantul, nicidecum liceul Brukenthal
Raspunde

lncuUhYvdvSinpUY

Acum 11 ani

yes, me too, and the great thing about this festival is that even if this edtiion is ended it is not forgotten because they brought such fascinating performances, everyone in Bucharest still talks about them!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus