Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Conducerea PDL a demisionat. Printre ei si Ariton

Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului, din care face parte și președintele PDL Sibiu, Ion Ariton, şi-au depus demisiile, joi. Duminică urmează să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare. Boc a spus că preşedintele PDL, împreună cu întreg Biroul Permanent, şi-au prezentat demisia, anunță Mediafax. Boc a spus că PDL a traversat România prin criză, iar măsurile luate de guvernarea PDL au fost bune şi corecte, dar au afectat electoral partidul.

Preşedintele PDL a anunţat că va avea loc o şedinţă a Colegiului Director, duminică, unde se vor lua decizii legate de Convenţia naţională extraordinară. Fostul premier a mai spus că actuala conducere va asigura interimatul până la congres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

37 comentarii

pcr

Acum 11 ani

foarte \"mare\" paguba. ei au pierdut ca i-au sfidat pe toti cu aroganta lor si cu umplutul buzunarelor pe spinarea oamenilor obisnuiti.
Raspunde

ZAMOLXES

Acum 11 ani

C-AU PLECAT NU-I NICI O PROBLEMA!! PDL IN MOD SIGUR VA CONTINUA LUPTA . SI BINE FACE .DAR......CEI CE ACUM PUN MANA PE CIOLAN NICI OASELE NU O SA VI LE OFERE . VAI DE MAMA N OASTRA...... OOOOOOF!!!
Raspunde

haritoane cand vinzi cotumumul de 5000 euroi? l

Acum 11 ani

te astept in targ duminica ...dau 100euroi..DOMNARU EURO..OIL
Raspunde

pt 3

Acum 11 ani

bai prietene , tu visezi la costume ??? tu n-ai bani dupa ce sa bei apa ....aurolacule ! gututentagan !
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

De acord cu aia de mai sus. Suntem o natie de prosti imbecili hoti borfasi criminali betivi lenesi proxeneti si curve? “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile. Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui romani, in general spui prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve.
Raspunde

ZAMOLXES

Acum 11 ani

BRAVO SIBIANULE !! DE ACORD CU TINE. HAI SA LUPTAM SA SCHIMBAM MENTALITATEA ROMANILOR .
Raspunde

sibian @ ZALMOXES

Acum 11 ani

De data asta esti doar tu o natie de prosti imbecili hoti borfasi criminali betivi lenesi proxeneti si curve? “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile. Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui romani, in general spui prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve.
Raspunde

@turnulsfatului

Acum 11 ani

Nu ari fi oare o idee bună să blocaţi comentariile de tip spam cum este cel de la 6 pe care l-am văzut deja în subsolul multor articole de aici?
Raspunde

Ioan

Acum 11 ani

O vorba din batrani spune ca daca vrei sa fi respectat, respecta-te pe tine mai intai! Daca cel care scrie sub semnatura SIBIAN crede ca se incadreaza in cele scrise de el si de doamna/domnisoara citata (Carmen) nu are decat. Sa-i fie de bine, dar il rog respectuos sa nu ne incadreze pe toti in aceste categorii! Am umblat prin lume, chiar in tari in care au fost scandaluri pe tema romanilor, dar localnicii fac clar distinctia intre romanii onesti (care sunt apreciati) si cei certati cu legea! Deci nu este valabila generalizarea!
Raspunde

horia

Acum 11 ani

Nesimtitul care posteaza intr-una mesajul jignitor la adresa romanilor si semneaza \"sibian\" are IP de Germania (31.172.30.3). Acesta este felul sasilor de a multumi romanilor ca l-au reales pe conationalul lor putred de corupt, traficant de copii si hot de case. Ticalosii astia v-ar spanzura sau \"doar\" tortura un pic si acuma in Piata Mare, asa cum faceau stramosii lor cu stramosii vostri in evul mediu.
Raspunde

pentru horia

Acum 11 ani

Te rog informeazete mai bine inainte sa vorbesti prosti despre Johannis . Daca era johannis traficant de copii sau a fi furat vreo casa in sibiu era deja de mult anchetat de DNA sau ANI. Asa ca nu este. Povestile si minciunile le scriu dusmani lui care vor sa ajunga cu orice pret la ciolan. Pana nu sunt dovezi numai scrieti prosti si minciun. Vedetiva mai bine de treaba voastra si puneti mana si faceti ceva. ca ce scrie sibianul mai sus este adevarat si asta spun politiceni nostri. despre romani si cititi si pe internet. ***bluesky87.jimdo.com/suntem-o-natie-de-prosti-imbecili-hoti-borfasi-criminali-betivi-lenesi-proxeneti-si-curve/
Raspunde

@ pentru horia

Acum 11 ani

Tu sa inveti mai intai limba romana si dupa aceea sa arunci cu rahat in romani, alogen jegos! Ati huzurit printre romani secole de-a randul , desi ii urati si va bateti joc de ospitalitatea si toleranta acestui popor. Pentru celalalt alogen, Johannis, exista dosare penale blocate si dovezi gramada, dar nu se face nimic din considerente politice, Germania fiind la carma Europei. La ciolan va inghesuiti voi, alogenii:sasii, ungurii, evreii si tiganii. Ia uitati-va cine au fost premierii Romaniei si cine-s majoritari in parlament! Etnicii minoritari, bineinteles!
Raspunde

pentru horia

Acum 11 ani

povesti si minciun de 2 lei.... tu lucrezi la D N A cumva de sti asa exact ce dosare are cine ?
Raspunde

Constantin

Acum 11 ani

Cei care ati votat USL v-ati luat TEAPA. Au promis ca vor rezolva problemele doar pentru a va lua votul. Ei spera sa ii votati si in noiembrie ca sa va mai luati o TEAPA. Cica se consulta cu FMI la anul......si la multi ani....sa va dea banii taiati din pensii si salarii, dar fugeau din sala la Legea pensiilor si la Codul Muncii, acum petrec.......
Raspunde

eu

Acum 11 ani

cred ca daca are un pic de bun simt acum se retrage si lasa pe altcineva sa conduca pdl-ul (ce a mai ramas) .
Raspunde

@sibian

Acum 11 ani

nu trebuie sa ne spui noua cum esti tu si familia ta, faptul ca o parte mai mica sau mai mare dintre romani sunt asa(banuiesc ca si tu si familia ta de tot clamezi aici treaba asta) nu inseamna ca toti romanii sunt asa ... iar sibian chiar nu cred ca esti, ai venit pe valea oltului in sus si incerci sa te \"ardelenesti\" dar te tradeaza manierele
Raspunde

vechi sibian

Acum 11 ani

cum sa fie anchetat, sasu, cand il tine germania in brate!!!?????
Raspunde

eu dau 200euroi pt costum

Acum 11 ani

ce zici ARTOANE?
Raspunde

siby

Acum 11 ani

PE CINE INTERESEAZA ACEASTA STIRE? NE-AR FI INTERESAT DACA ERA ACUM UN AN SAU DOI IN URMA!!!!
Raspunde

M A Garilor

Acum 11 ani

iar incepeti sa furati comentarii ...(prima pagina 20 aici 19)..RUSINE TURNU SFATULUI
Raspunde

haker

Acum 11 ani

horia IP 188.24.214.233 se pare ca dupa ip esti sudet venit cu pluta pana laTurnul Rosu in contra val si de acolo ai luat niste adibasi si bati apa ca sa nu te ineci. invata sa inoti in civilizatie si pe urma spune-ti oful.vant in pupa si la vale
Raspunde

afara

Acum 11 ani

Bai loserilor terminati sa fabulati dosare pt. johannis. Ati luat tzeapa si la revedere. Asa va fi mereu. Vointa sibienilor adevarati triumfa mereu in fata voastra puturosi de somoni fomisti din sud sau moldovenasi veniti sa fure de aici. Mars la dacos oligofrenilor! Si da ar fi tare sa venim la executiile voastre in piata mare! Afara cu modovenii si oltenii purligari din Sibiu! Viza la Turnu Rosu si Agnita!!1
Raspunde

pt. afara

Acum 11 ani

Eu te bag inauntru, in p.i.z.d.a. ma-tii!
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Vad ca nu pricepeti , romanul este doar roman. Sunteti o natie de prosti imbecili hoti borfasi criminali betivi lenesi proxeneti si curve! “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile. Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui romani, in general spui prosti, imbecili, hoti, borfasi, betivi, lenesi, proxeneti si curve.
Raspunde

haker

Acum 11 ani

indiferent de ip sug***la sudisti, nordisti, centristi, bolnavi de malarie, estici, muribunzi, tzigani, gravide cu copii in brate, animale de companie.
Raspunde

haker

Acum 11 ani

in loc de *** se va citi P u L A
Raspunde

haker

Acum 11 ani

hă hă hă
Raspunde

amariucai pt haker

Acum 11 ani

bai hacare! tu cauti prisina de galseava !?
Raspunde

Ma bucur

Acum 11 ani

Aritoane,pana cei de mai sus se jignesc,tu du-te frate,dar ia cu tine si hotii de la deconcentrate.Plecati repede!Ne-ati jegmanit destul.
Raspunde

de la 3 pt ZAMOLXES

Acum 11 ani

sa imi sugi ciorapii...ZAMENBLIBES
Raspunde

Haritoane este pe bune cu costumul ?

Acum 11 ani

ofer 300 de dolarei ca ...eur oil se cam gata
Raspunde

PENTRU 30

Acum 11 ani

IMI PARE RAU CA M- AI JIGNIT ! EU TE RESPECT .
Raspunde

berlinez

Acum 11 ani

Germanii sunt o natie de prosti, li[psiti de simtul umorului, imbecili, homosexuali, incestuosi, pedofili si betivi, cu femei urate, proaste, grase si lesbiene. “Nemtii sunt blestemul Europei. Ei se cred superiori celorlalte popoare ale continentului nostru, practica turismul sexual la fel cum acasa practica incestul, barbatii sunt homosexuali si pedofili, iar despre femeile germane nu are rost sa mai vorbim, deoarece sunt lipsite total de atributele sexului frumos. Franta e scarbita de aceste sălbăticiuni sexuale, care trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Marie, una dintre cititoarele publicaţiei Le Figaro. Din pacate aceasta concluzie e foarte adevarata, exista si extrem de mici exceptii dar cand spui nemti, deci si sasi, atunci spui prosti, imbecili, homosexuali, pedofili si curve.
Raspunde

pentru Berlinezu

Acum 11 ani

Te rog nu inventa minciun si tampeni ca nu te crede nimeni. Sibianu cu IP probabil din Germania a copiat de pe un sait Romanesc unde scrie aceasta caracterizare despre poporul Roman. Si daca bagati pe Google numai cuvantul Ramanu este sau Romani sunt va comvingegi singur cum si ce sunt Romani. Cititi aici :***bluesky87.jimdo.com/suntem-o-natie-de-prosti-imbecili-hoti-borfasi-criminali-betivi-lenesi-proxeneti-si-curve/
Raspunde

siby

Acum 11 ani

@33 As vrea sa fac si eu parte din natia lor cu anumite defecte dar sa traiesc bine ca poporul german. Ce folos ca suntem frumosi si destepti si nu ne gasim un loc de munca in tara nosatra pentru ca ne conduc incapabilii si coruptii! De aceea sunt acum in...Germania! Sa auzim de bine
Raspunde

@ siby

Acum 11 ani

@35 hai nenea ca rezolvam sa gasesasca vreunul un sot si pentru domana mata ca sa poti si tu sa faci parte din teapa lor ! sau mai bine hai sa zicem ca esti fiul nelegitim al lui Mengele ! ce dracu era si doctor - cu blazon nu alta ! oare tu mergi normal pe strada sau ai 1 picior jumate si trei maini - mai arianule din broscarie !
Raspunde

tBigdKezDynGdLwFL

Acum 11 ani

hola comoe stas? me llamo jose eres una chica muy bella!!! admiro todo lo q haces!!! y tu sonsira es super linda!!! no sabes cuanto me gustaria conocerte aunq sea conversar xq de verdad te admiro!!!!! eres muy linda!!! espero q puedas cumplir lo q mas kiero es de poder conversar contigo poder tenerte en mi lista de amigos!!! bueno te paso mi correo: bueno espero q puedas hacer posible loq mas kiero te lo pido xfavor!!!! bueno cuidate mucho y suerte en todo!!! yo se q tu siempre saldras a delante xq se nota q eres una perosna q le gusta salir adelante!!! byes cuidate mucho!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus