Ingrediente:
- 250 grame de căpșuni
- linguri de zahăr pentru căpșuni
- 300 ml de smântână
- 150 gr de zahăr
- 3 gălbenușuri
- 250 gr de mascarpone
Mod de preparare:
Mai întâi se zdrobesc căpșunii, care vor lăsa și un suc foarte aromat și colorat, peste care veți presăra 3 linguri de zahăr și le veți amesteca bine.
Apoi cu mixerul amestecați smântâna, ouăle și 150 gr de zahăr. La final integrați mascarpone amestecând ușor pentru a obține o pastă omogenă.
Apoi adăugați căpșunile și amestecați din nou până aveți o compoziție omogenă. Turnați înghețata într-un vas și puneți la congelator.
După aceea, la fiecare 90 de minute se scoate înghețata din congelator şi se amestecă. Astfel evitați formarea bucăților de gheață și obțineți o înghețată cremoasă. Se serveşte după şase ore. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 497


Ultimele comentarii
Acum 23 minute
Ion
Acum 36 minute
Emil
Acum 43 minute
Dorin
Acum 49 minute
5
Acum 52 minute
Unu