Joi,
20.11.2025
Ceata
Acum
7°C

Inghetata cu capsuni si mascarpone

Ingrediente:

- 250 grame de căpșuni

- linguri de zahăr pentru căpșuni

- 300 ml de smântână

- 150 gr de zahăr

- 3 gălbenușuri

- 250 gr de mascarpone

Mod de preparare:

Mai întâi se zdrobesc căpșunii, care vor lăsa și un suc foarte aromat și colorat, peste care veți presăra 3 linguri de zahăr și le veți amesteca bine.

Apoi cu mixerul amestecați smântâna, ouăle și 150 gr de zahăr. La final integrați mascarpone amestecând ușor pentru a obține o pastă omogenă.

Apoi adăugați căpșunile și amestecați din nou până aveți o compoziție omogenă. Turnați înghețata într-un vas și puneți la congelator.

După aceea, la fiecare 90 de minute se scoate înghețata din congelator şi se amestecă. Astfel evitați formarea bucăților de gheață și obțineți o înghețată cremoasă. Se serveşte după şase ore. Poftă bună!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 497

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus