Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Raluca Turcan si-a depus candidatura pentru functia de vicepresedinte al PDL

 

Deputatul Raluca Turcan şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL, considerând că partidul are nevoie de "mobilizarea tuturor energiilor pentru a se bate cu USL, dar mai ales pentru un mesaj convingător". Turcan a precizat că a transmis colegilor de partid un mesaj în care arată că PDL are oameni foarte buni şi există "potenţialul de relansare" a partidului. "Potenţialul de relansare există, avem oameni foarte buni. Iar 50% dintre cetăţenii care nu au ieşit la vot în locale văd cum PSD distruge credibilitatea României, aşa cum nici duşmanii ţării nu ar îndrăzni să o facă", a arătat Raluca Tucan în mesajul său adresat democrat-liberalilor, citat de Mediafax.
În opinia lui Turcan, PDL poate reveni electoral cu o strategie bazată pe stabilitate, organizare şi comunicare eficientă, iar partidul poate recupera electoratul de dreapta nehotărât. Ea a mai spus că este mândră de faptul că este membră a PDL şi "poate pune umărul alături de echipa PDL" pentru ca partidul să câştige şi "să redevină credibil, corect şi puternic".
Democrat-liberalii se vor reuni pe 30 iunie într-o şedinţă a Convenţiei Naţionale Extraordinare, în care îşi vor alege noul preşedinte al PDL şi noua conducere a partidului, după ce BPN şi preşedintele Emil Boc au demisionat în urma rezultatelor obţinute de PDL în alegerile locale.
Pentru funcţia de preşedinte al PDL există un singur candidat şi anume Vasile Blaga.

Comentarii

9 comentarii

Taci,jigodie!

Acum 8 ani

Tu vorbesti de credibilitate,voi ne-ati distrus,nenorocitilor,cine va mai vrea pe voi, hotilor?poate daca plecati in locul lui Nastase in Congo,poate acolo va mai voteaza cineva.
Raspunde

...

Acum 8 ani

Raspunde

pcr

Acum 8 ani

lasa-ne, lasa-ne cu vrajeala de 2 lei
Raspunde

Viva la Moldova

Acum 8 ani

Dute in Moldova te rugam frumos si sa ii iei si pe alienatii care comenteaza pro pdl pentru 1 leu
Raspunde

Gabriel

Acum 8 ani

cand se vor destepta concetatenii mei, chiar pdl-isti sa nu mai aleaga \"politicieni venetici\" !!!! (chiar nu sunt sibieni - chiar si pdl-isti - de valoare, recunoscuti de \"urbe\" ????
Raspunde

zambitorul

Acum 8 ani

Plangaciosii... mai vor ciolan. Ar putea sa-l primesca din nou cand vor fi colegi de camera cu Nastase...
Raspunde

dvd

Acum 8 ani

este cea mai indicata in conducerea pd ului cu dansa vorba moldoveanului partidul va ajunge la 1% ha ha ha ce bine ca dispar hoti
Raspunde

COMUNISTII DIN RUSIA TE ASTEAPTA

Acum 8 ani

sa-ti cotinui studiile...Eduard te poate insotii...stepa este intinsa
Raspunde

gogu

Acum 8 ani

du-te, fa , doamna la cratita!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus