Ingrediente:
- 5 ouă fierte, tari
- 3 linguri smântână slabă sau iaurt
- 1 lingură maioneză
- 30 gr unt
- 1 ceapă mică
- 100 gr pate de ficat
- 2 fire de pătrunjel frunze
- 1 ardei roşu mic sau un morcov
- 20 boabe de piper negru
- sare şi piper
Preparare:
Se toacă foarte fin ceapa şi se sotează în unt până când se înmoaie, fără a se prăji. Se taie ouăle fierte în două, pe lungime. Albuşurile se pun deoparte.
Gălbenuşurile se pasează împreună cu pateul de ficat şi ceapa înmuiată în unt. Se sărează şi piperează după gust. Se umplu ouăle cu pasta obţinută mai sus. Restul amestecului se ţine la frigider pentru a se întări puţin.
Maioneza se amestecă bine cu smântăna sau iaurtul şi se întinde pe suprafaţa unui platou de servire. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 201


Ultimele comentarii
Acum 23 minute
Ion
Acum 35 minute
Emil
Acum 42 minute
Dorin
Acum 48 minute
5
Acum 51 minute
Unu