Marţi,
07.12.2021
Ninsori Usoare
Acum
2°C

Astazi ia startul HECS 2012

 

De astăzi, în Sibiu răsună din nou motoarele de hard enduro. Începe Hard Enduro Competition Sibiu. Ieri, sibianul Ioan Tara, concurentul cu cele mai multe participari la HECS, Klaus Sorensen track manager la prestigiosul concurs Red Bull Romaniacs, timișoreanul Cristian Dunca, cel mai tânăr concurent de la clasa Hobby și alți concurenți au fost norocoșii care au încercat traseul amenajat în parcarea Shopping City Sibiu. Astăzi, începand cu ora 19:00, toți cei 120 de concurenți așteptați se vor întrece pentru o clasare cât mai bună în prima zi de concurs off-road, programată sâmbătă.

“Pentru Prologul din acest an am amenajat un traseu care, cu siguranță, le va da bătăi de cap concurenților însă publicul va fi răsfățat. Spectatorii vor avea ocazia să asiste la sesiunile de calificări de-o parte și de cealaltă a circuitului, să urmească imagini live proiectate pe un ecran LED. Va fi un adevărat show! Scopul este acela de a prezenta ce înseamnă cu adevărat o asemenea competiție, ce obstacole au de trecut participanții pe traseele off-road și de ce moto enduro are din ce în ce mai mulți adepți” a declarat Paul Frățilă, unul dintre organizatorii concursului.

După Prolog de vineri seară, care va stabili ordinea de plecare în cursa propriu-zisă, urmează două zile de traseu off-road în jurul Sibiului. În prima zi, cei interesați îi pot vedea pe concurenți pe traseu, la câțiva kilometri de Sibiu, între localitatea Sadu și Râul Sadului (30 km de Sibiu) și în apropiere de localitatea Cisnădioara (zona Piatra Broaștei, la 15 km de Sibiu). A doua zi, în 8 iulie, concurenții pot fi văzuți începând cu ora 10:00 în apropiere de cabana Curmătură și în zona cabanei Mai.

Hard Enduro Competition Sibiu este o competiție sportivă organizată cu scopul de a promova moto-enduro-ul în rândul tinerilor și de a-i îndruma spre performanță într-un mod responsabil, dezvoltând acest sport prin bune practici, protejând  natura și mediul înconjurător. Partenerul oficial: Shopping City Sibiu. Foto: Ovidiu Matiu

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

auptwqmaxuf

Acum 9 ani

24 Hours of LeMons?Service the car, plugs wires, oil change, etc. Make sure the rodaatir is up to snuff. Don't worry about speed, you're after reliability and durability. Make sure you have a set of sticky tires and good brakes. Also bribe the judges.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus