Joi,
06.05.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Elevii sibieni au dat ultima proba a examenului de Bacalaureat. Un elev de la Colegiul Brukenthal a sustinut exemenul in spital

Vineri, 6 iulie, 2.779 de liceeni sibieni au susţinut ultima probă din această sesiune a examenului de Bacalaureat, proba la alegere a profilului şi a specializării.

Candidaţii înscrişi la proba de astăzi au putut să opteze, în funcţie de profil şi specializare, între disciplinele biologie, anatomie, geografie, chimie, fizică, discipline socio-umane şi informatică.

Un candidat, elev de la Colegiul Naţional ”Samuel von Brukenthal”, a fost internat în spital în cursul zilei de ieri, dar pentru că nu a vrut să rateze examenul, a făcut cerere pentru susţinerea lui în spital şi i s-a aprobat.

„Am avut un caz special. Un elev de la Colegiul Brukenthal s-a îmbolnăvit şi a ajuns la spital, dar a spus că totuşi se simte capabil să susţină ultima probă, aşa că noi am solicitat de la minister subiectele de rezervă, le-am primit şi doi profesori s-au deplasat la spital şi l-au supravegheat, iar elevul a fost apt să termine proba” a declarat inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Constantin Gorun.

Tot în cadrul ultimei probe scrise, doi elevi de la liceul „Henri Coandă” şi de la grupul şcolar „Carol I”, au fost eliminaţi, după ce au fost prinşi cu telefoanele în buzunar.

„Bacalaureatul s-a terminat, dar încă nu putem spune cât de bine sau de rău a fost în judeţul nostru, până nu vedem rezultatele. Eu sper să fie cel puţin la fel de bune ca anul trecut”, a mai adăugat Constantin Gorun.

Candidaţii vor afla ce note au primit duminică, 8 iunie. Cei nemulţumiţi de rezultatul examenului pot depune contestaţii luni, 9 iunie, între orele 8:00 şi 12:00, în centrele de examen.

Afişarea rezultatelor finale va avea loc în data de 13 iulie.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus