Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Doi jandarmi din Sibiu, finalisti la Campionatul de inot al Ministerului Administratiei si Internelor

Plutonierii Nicolae Cazacu şi Ioan Popa, ambii din Detaşamentul 1 Jandarmi Mobil, au reprezentat Sibiul la finala Campionatului de înot al Ministerului Administrației și Internelor, competiție desfășurată în perioada 3-5 iulie 2012, în municipiul Oradea.

Cei doi jandarmi au obţinut rezultate deloc de neglijat: la proba de 100 m înot prin procedeul bras, plt. Nicolae Cazacu s-a clasat pe locul III, iar la proba de 50 m - liber -  Ioan Popa a obţinut locul IV. Împreună cu alţi doi militari din structurile Jandarmeriei Române, sibienii au făcut parte din echipa care, la proba de 4x50 m liber –  ştafetă,  s-a clasat pe locul al III-lea.

Desfășurată sub sloganul „Mens sana in corpore sano”, competiția a avut la start aproximativ 100 de participanţi din cadrul structurilor de poliţie, jandarmi şi pompieri. Campionatul de înot al MAI s-a desfăşurat în incinta bazinului olimpic din Oradea și a avut rolul de a promova spiritul de „fair play”, dar şi cel de antrenare/evaluare a performanţelor psiho-fizice ale personalului structurilor participante. „Educaţia fizică şi sportul în Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu sunt componente ale procesului de instruire şi pregătire continuă a efectivelor. Acestea se execută în scopul orientării activităţii fizice spre formarea şi dezvoltarea capacităţii motrice şi a calităţilor psihice din sfera cognitivă, volitivă şi afectivă a personalului. Acestea sunt imperios necesare îndeplinirii misiunilor încredinţate şi reprezintă una dintre principalele activităţi de sprijin a îndeplinirii atribuţiilor prin executarea misiunilor care revin personalului Jandarmeriei Române”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus