Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-1°C

Nicolae Grigore se retrage din fotbal. Cu un gust amar!

Nicolae Grigore, căpitanul echipei și singurul jucător care a fost implicat în proiectul „Voința Sibiu” din Liga a IV-a și până în Liga I, se retrage din fotbal.

Cu un gust amar, Nicolae Grigore spune că a fost anunțat de faptul că se renunță la serviciile sale de către directorul executiv Marius Lungu, și nu de președintele Ioan Hămbășan, așa cum se aștepta. Fotbalistului i s-a eliberat o foaie, care îi dreptul de a se antrena cu orice echipă dorește. „Am fost chemat la club de domnul Marius Lungu, nici măcar de domnul Hămbășan, care mi-a comunicat că Voința Sibiu nu mai are nevoie de serviciile mele sau că nu mai intru în vederile clubului. Nu mi-a comunicat Dorin Zotincă sau altcineva, chiar dacă eu mai am un an de contract cu Voința. Eu încă sunt jucătorul Voinței, dar am hârtie de la club cum că mă pot antrena cu orice echipă. Sincer, nu mi se pare corect ce s-a întâmplat, dar lucrurile merg înainte. Orice început are un sfârșit și orice sfârșit are un nou început. Simt doar un pic de regret. Puteam să fiu altfel trimis acasă de către oamenii cu care am avut cele mai mari realizări. Dar, poate și ei au gândurile lor, proiectele lor, și poate sunt de înțeles”, spune, mâhnit, Nicolae Grigore.

Se retrage

Deși simte că mai poate să joace, fotbalistul de 37 de ani mărturisește că se gândește serios la retragere. Supărat pe modul în care a fost îndepărtat de la echipă, „Gore” consideră că, pentru ceea ce a făcut la Voința, ar fi meritat măcar un „mulțumesc” și o strângere de mână și nu un „șut în fund”. „În principiu, da, mă retrag. Mai ales după ce s-a întâmplat la Voința și după ce am fost dat afară - că așa trebuie spus, nu cum zice domnul președinte, că am renunțat eu. Am fost dat afară - de cine, nu știu. Cred că mă retrag, nu că nu aș mai putea să joc fotbal, dar dezamăgirile sunt mari. Cât am fost la clubul acesta, eu cred că mi-am făcut treaba, că am încercat să fiu serios, am încercat să dau un exemplu, fiind și căpitanul echipei. Dar, trăim într-o țară în care multe lucruri nu sunt la locul lor și asta mă face să mă gândesc la retragere. Poate sunt supărat, dar da, sunt și dezamăgit. După ce am plecat cu echipa din Liga a IV-a și am ajuns în Liga I, fiind și căpitanul ei, poate meritam o strângere de mână și un mulțumesc, decât să primesc un șut în fund – da, acesta este cuvântul!”, subliniază, dezamăgit, fundașul care spune că nu mai este motivat să înceapă un nou proiect ca jucător de fotbal. Totuși, drumurile lui Nicolae Grigore și al Voinței nu se vor despărți prea curând, deoarece jucătorul a aflat că mai are datorii financiare față de club. „Culmea este că, deși mai am un an contract cu Voința și clubul mai are niște datorii financiare față de mine, discutând cu domnul Hămbășan, contrar celor auzite până acum, eu mai trebuie să mai aduc o anumită sumă clubului Voința. Nu știu de unde, prefer să nu vorbesc. Însă, nu mă gândesc să încep un nou proiect ca jucător”, adaugă acesta.

„Nu ne-am făcut de rușine în Liga I”

Cu doar 32 de puncte acumulate în sezonul precedent al Ligii I, Voința a retrogradat în eșalonul secund, de pe locul 16. Însă, căpitanul „alb-verzilor”, care a jucat de multe ori cu infiltrații, consideră că echipa Sibiului nu s-a făcut de rușine și că din acest eșec toți cei implicați au de învățat. „Am jucat în Liga I și nu cred că ne-am făcut de rușine, nu cred că m-am făcut de rușine. Eu văd lucrurile altfel: cred că din eșecul acesta noi trebuie să învățăm, pentru că, de fapt, noi am crescut odată cu echipa aceasta. Poți să spui că sunt mai multe plusuri decât minusuri. Am încercat să fie cât mai bine pentru echipă. Poate de aceea sunt acum dezamăgit. Îmi reproșez că puteam să mă opresc în momentele acelea când am avut probleme de sănătate. Analizând acum, ca să joci cu infiltrații la coloana vertebrală trebuie să fii puțin cretin, dar am făcut asta tot pentru sport. Nu îmi pare rău, pentru că am ajutat și eu echipa, ca și colegii mei, ca președintele sau antrenorul, pentru că, până la urmă, oricât de supărat aș fi, nu am cum să nu vorbesc frumos de un om care, după 15 ani de zile, a promovat o echipă din Liga a IV-a în Liga I. Nu știu dacă ar mai face cineva în curând ce a făcut domnul Hămbășan pentru fotbalul sibian”, conchide Nicolae Grigore, care dorește să demareze un proiect pentru copii și juniori.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Nicu G

Acum 10 ani

Multumiri Gore pentru tot ce ai realizat in cariera ta de fotbalist in special pentru echipele din judetul Sibiu si mai ales Vointa! Nu te vom uita Capitane!
Raspunde

jan

Acum 10 ani

stai liniştit Gore că papagalii de la club în frunte cu hămbăşan se află deja în cercetări penale cu privire la evaziunea fiscală pe care o practică de 4 ani şi cu falsurile şi uzul de fals pe care domnii Hămbăşan şi Lungu au reuşit să le comită în relaţia cu primăria Sibiu cu contractele de finanţare ,facturi false decontate ,prime acordate la meciuri pierdute sau chiar nedisputate şi alte falsuri.Se pare că chiar şi primarul Iohannis o să afle de aceste fapte şi adio finanţare anul acesta.Atunci să vedem cum va mai scoate bani Hămbăşan.Oricum pentru informarea corectă a sibienilor toate eceste acte şi chiar numărul de bilete de intrare la meciuri declarate vor fi postate pe un site unde sevor vedea toate documentele aflate la parchet.
Raspunde

jan

Acum 10 ani

am uitat să pun o întrebare referitoare la întîlnirea din 17 iulie.oare ce firmă serioasă din Sibiu îşi va mai lega numele de un escroc şi un infractor.
Raspunde

Victor

Acum 10 ani

Gore, muta bafta si sa fii sanatos!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus