Joi,
13.06.2024
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
21°C

Planurile E.On Gaz: retele inlocuite pe 200 de strazi. Anul acesta vor fi sparte peste 40

E.On Gaz va interveni în cursul acestui an mai bine de 40 de străzi din municipiul Sibiu, străzi cu o lungime cumulată de aproximativ 35 de km. Intervențiile fac parte dintr-un plan multianual care, potrivit companiei, implică reabilitarea rețelelor pe o lungime totală de peste 100 de km, aflate sub aproape 200 de străzi din Sibiu.
Anunțul celor de la E.On Gaz vine în contextul în care reprezentanții administrației sibiene s-au plâns adeseori de modul greoi de colaborare în armonizarea planurilor de investiții. Cel mai recente exemple: bulevardul Victoriei, Calea Poplăcii, strada Dealului.
De altfel, printre străzile anunțate pentru investiții anul acesta se numără Victoriei, strada Lungă, Transilvaniei sau Rahova.

Lista completă a străzilor de anul acesta

Pentru cele mai bine de patruzeci de străzi din Sibiu, unde vor începe lucrările de schimbare a conductelor și branșamentelor din acest an, valoarea investițiilor este de 23 de milioane de lei.
Cei 35 de kilometri pe care vor interveni cei de la E.On Gaz în municipiul Sibiu vor însemna lucrări pe străzile Castorului, Lungă, T. Vladimirescu, Arad, Deva, Paris, Geniştilor, Rahova, Artileriştilor, Al. Roşiorilor, Hipodromului, Parc sub Arini, G Coşbuc, O. Goga, Transilvaniei, Crişanei, Moldovei, Bahluiului, M. Sebastian, Putnei, G. Bacovia, A. Pumnul, M. Millo, M. Sturza, Dr. Stanca, Prejbei, Bobâlna, T. Mihaly, Dr. I. Raţiu, Băii, Fundătura Dealului, B-dul Victoriei, G. Ureche, Cloşca, Gh. Ţiţeica, G. Galilei, Şerbota, Gheţăriei, Urlea, Lector, Diaconu Coresi, G. Enescu şi Păcii.
Potrivit celor de la E.On, anul trecut investițiile din municipiul Sibiu au depășit șase milioane de lei și au acoperit rețele de peste 20 de km.

Lucrări și în județ

Comunicatul celor de la E.On Gaz amintește că în cursul acestui an vor începe lucrări și la rețele din alte 12 localități ale județului, pe o lungime de aproximativ 40 de km. Lucrările vor fi efectuate în localitățile Atel, Biertan, Copşa Mare, Richiş, Şmig, Ruşi, Slimnic, Bârghiş, Coveş, Tălmaciu, Cisnădie şi Mediaş

Modernizarea infrastructurii de gaze naturale va duce la creşterea siguranţei în alimentarea cu gaze naturale, precum şi la sporirea confortului consumatorilor care vor beneficia de servicii de distribuţie calitativ superioare”, Virgil Metea, Directorul General E.ON Gaz Distribuţie S.A.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

?

Acum 11 ani

sa sparga ca altceva nu stiu , de asfaltat habar nu au , de semnalizat nici atat , te trezesti ca mergi pe o strada si la mijloc e taiat drumul si blocat , nici un semanlizator in capat ca doar in RO se poate , plus ca o sa apara iar gropi ,sunt curios cate strazi nou asfaltate mai taie anul acesta...........
Raspunde

Victor

Acum 11 ani

Al. Roşiorilor a fost recent refacuta, acum vin gazistii si o sparg, iar ulterior va deveni o strada de toata jena. Trebuie somati ca se refaca strada la parametrii pe care aceasta ii avea anterior. An de an aceeasi poveste.
Raspunde

eon+primaria

Acum 11 ani

ca sa nu mai vorbim despre discomfortul locatarilor si al soferilor care in fiecare an se trezesc cu caile de acces blocate. azi maine primarul se va trezi ca vrea ingropate retelele aeriene si o luam de la capat ca doar economia trebuie sa se invarta din banii contribuabililor.
Raspunde

ion

Acum 11 ani

ieah-anus masonul va rasplateste ca l-ati votat.
Raspunde

caraion

Acum 11 ani

EON sint niste ticalosi. Ei sparg mereu strazile numai DUPA ce sint reabilitate, asfaltate. Nu i-am vazut niciodata schimbind tevile de gaz pe strazi neasfaltate ori stricate. Cel mai recent exemplu strada Paris asfaltata in toamna 2011 sparta saptamina trecuta. Sint convins ca primarul e extrem de suparat pe cei de la EON da nu le poate face nimic. Ca nu sint in subordinea primariei.
Raspunde

realitatea

Acum 11 ani

E.ON Gaz este pe o mana cu sasul Johannis ca sa aiba de lucru dupa ei Geiger, Strabag, Max Boegl si toate capusele nemtesti si austriece!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus