Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cristi Pustai: Respectam CFR-ul, dar vrem sa venim neinvinsi de la Cluj

Gaz Metan Mediaș debutează în ediția 2012-2013 a Ligii I pe terenul campioanei en-titre, CFRCluj, sâmbătă, 21 iulie.

Medieșenii au un obiectiv „îndrăzneț” pentru sezonul Ligii I ce stă să înceapă - clasarea în primele șapte formații, air primul pas spre realizarea acestui deziderat poate fi făcut chiar în prima etapă, când vor da piept cu campionii de la CFR Cluj.

„Începe un campionat în care ne-am propus un obiectiv îndrăzneț, sper să reușim să îl și atingem. Jucăm la echipa campioană. Noi, ca de obicei, ne-am respectat adversarul cu care jucăm, însă pe teren va trebui să încercăm să păstrăm tradiția din ultimele sezoane. Adică, să venim cu punct sau puncte de la Cluj. Problema este că nu putem să îi folosim pe Buș și pe Bud în compartimentul ofensiv, este și normal. Din păcate, și Roman, în această săptămână, s-a accidentat. Să vedem, astăzi, dacă va relua pregătirile, pentru că două zile a făcut antrenamente separat. În rest, vechile accidentări - Nicandro, Bawab și Buzean”, a declarat, astăzi, Cristi Pustai.

Se decid la finalul săptămânii  !

Brazilianul Anderson încă nu a semnat cu gruparea din Mediaș, la care se mai află alți jucători în probă. O decizie asupra păstrării lor va fi luată la finalul acestei săptămâni. „Anderson încă nu a semnat - e un jucător pe care, probabil, o să îl ținem în lot, dar deocamdată nu a semnat. Referitor la jucătorii străini, până le vine cartea verde mai durează. Mai avem în probe, pe lângă Anderson, alți trei jucători. Să vedem, ne vom decide la sfârșitul săptămânii. E puțin greu pentru a testa jucători, deoarece nu sunt jocuri de verificare. În ciclul săptămânal, în pregătirea jocului... e nevoie de o pregătire specială cu lotul pe care îl ai, cu jucătorii pe care poți să-i folosești pentru campionat. Mai rău este că nu mai avem nici echipa a doua, unde aveam ceva jucători și am fi putut lega jocuri de verificare. O să ne decidem până la sfârșitul săptămânii”, a adăugat Pustai, care crede că Eric de Oliveira va avea nevoie de două-trei etape pentru a-și reintra în formă. „să îl vedem legitimat, și apoi vom vorbi. Eric este un jucător care își revine. Odată legitimat, va putea fi folosit treptat, într-un număr mai mic de minute la început. Eu zic că în două-trei etape, dacă va fi legitimat, va fi util echipei”, a conchis antrenorul Gazului.

CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș se joacă sâmbătă, de la ora 21.30. Meciul este transmis de DigiSport 1.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus