Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

ACTUALIZARE Un leton a fost talharit de un cuplu in Ravasel. Agresorii sunt arestati preventiv pentru 29 de zile

actualizare 26.07.2012: După ce au fost prinși, agresorii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita și Judecătoriei Agnita, cu propunere de arestare preventivă. Instanțele au dispus arestarea preventivă a învinuiților pentru o perioadă de 29 de zile.

Un cetățean leton, în vârstă de 53 de ani, a fost tâlhărit, ieri, de două persoane, pe raza localității Răvășel.

Victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani de naționalitate letonă, călătorea spre localitatea Richiș, unde, de aproximativ cinci ani de zile, deținea un imobil. Pe tronsonul de drum dintre Mihăileni și Răvășel, bărbatului i s-au alăturat două persoane care i-au spus acestuia că merg în aceeași direcție. La ieşirea din localitatea Răvăşel, cele două persoane - un bărbat de 36 de ani Metiș și o femeie de 29 de ani din Răvășel -  l-au agresat şi l-au deposedat de un rucksack în care se aflau mai multe bunuri, 60 Euro şi 100 lei, după care au fugit de la locul faptei.

Salvarea letonului a venit de la o altă persoană din Răvășel, care, ieri, în jurul orelor 23.30, a sesizat telefonic Secţia 3 Poliţie Rurală Agnita cu privire la incidentul în care cetățeanul străin a fost implicat.

Agresorii au fost prinși!

Letonul a fost transportat de către echipajul de poliţie la Spitalul Orăşenesc Agnita, unde i s-au acordat îngijiri medicale. Ulterior, cei doi agresori au fost prinși, iar bunurile recuperate.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Agnita .

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

briza

Acum 10 ani

Ca cetateanul era de nationalitate letona am aflat dar cele doua persoane agresoare erau romani sau tigani ? ar fi bine sa stim cine mai locuieste prin Metis sau Ravasel....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus