Sâmbătă,
25.09.2021
Acum
0°C

Johannis: Raman in Sibiu! Ponta l-ar fi vrut la Ministerul Afacerilor Europene

Johannis și Ponta au vorbit despre posibilitatea ca sibianul să intre în guvern, iar discuțiile s-au oprit mai mult la Ministerul Afacerilor Europene. Primarul Klaus Johannis a comentat joi, în cadrul unei conferințe de presă, despre discuțiile avute la începutul săptămânii cu premierul Victor Ponta. Johannis a recunoscut că premierul i-a oferit un post în guvern, însă a precizat că nu a fost vorba de Ministerul de Externe sau de Ministerul de Interne. ”Am discutat și despre posibilitatea de a intra în guvern. Nu am discutat despre niciun post de la Externe, nici de la Interne, nici de la alt minister remaniat. A fost o discuție mai degrabă generală, în care ne-am oprit mai mult la Ministerul Afacerilor Europene, dar discuția a mers mai departe. Eu nu pot să plec acum, mai als după ce m-au ales din nou sibienii”, a declarat joi Klaus Johannis. Primarul a explicat că a luat deja o decizie: ”Discuțiile pe acest subiect s-au terminat, rămân în Sibiu”, a declarat Johannis. Va continua însă dialogul cu premierul Victor Ponta.

Ministerul Afacerilor Europene este condus de Leonard Orban și îndeplineşte atribuţii în domeniul coordonării şi gestionării fondurilor europene şi în domeniul afacerilor europene. Totodată, ministerul cooperează cu instituţiile cu atribuţii în domeniul achiziţiilor publice pentru asigurarea cadrului de derulare a procedurilor de achiziţie publică desfăşurate în cadrul proiectelor finanţate din instrumente structurale.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Georg

Acum 9 ani

Ala Rau din Conan Barbarul: ***sciencefictionlexikon.de/wp-content/uploads/2012/03/Conan_1982_thulsa_doom.jpg
Raspunde

buluc

Acum 9 ani

Multumim d-le primar pentru alegerea facuta!!
Raspunde

Bravo!

Acum 9 ani

In foto observam doi cock suckers de talie mondiala !
Raspunde

@bravo

Acum 9 ani

Cata eruditie, cata cultura,cata educatie.....
Raspunde

@3

Acum 9 ani

esti un mare cocalar
Raspunde

gabi

Acum 9 ani

da te-ai invatat minte era sa o mai musti odata bine caci mai gandesti bine
Raspunde

Vasile Zergut

Acum 9 ani

Johannis te iubim / Că ca tine nu găsim!
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

D-l Johannis spune adevarul si se implica pentru orasul Sibiu, Ponta e un escroc cum rar mai intilnesti!
Raspunde

@ 8 magda

Acum 9 ani

ce vaca s-au bou mai escroci si hoti ca pdlisti nu gasesti in europa
Raspunde

@ 8 magda

Acum 9 ani

ce vaca s-au bou mai escroci si hoti ca pdlisti nu gasesti in europa
Raspunde

mHztrxCYXEDDy

Acum 9 ani

Dobro, Si eu fac parte din ascultatorii de Guerilla care cred nu naarapet ca te implici prea mult in politica sau esti partinitor, dar esti prea categoric! Si o sa ma explic E dreptul fiecaruia sa aiba parerile sale (si ma lrefer in primul rand la cele politice), cu atat mai mult cu cat in cazul tau sunt clare, exprimate si asumate.Mai ales ca ne place sa credem ca ascultatorii de Guerilla sunt mai dezghetati, suficient cat sa putem accepta pareri diferite. Totusi, in ultima perioada esti mult prea inversunat! Si reactiile tale sunt mult prea radicale, comentand si interpretand malitios, ridiculizand, acuzand, devenind foarte emotional dar cu argumente care sunt departe de fond, pe principiul nodului in papura indiferent de situatie. Asta nu e ok din mai multe privinte. Pe de o parte, nu totul e alb sau negru si e greu de crezut ca tot cei negru (si rau) e doar la unii, iar ceilalti sunt salvatorii.Pe de alta parte, sunt convins ca esti constient ca o parte din ascultatorii tai (probabil stii mai bine si cam cati) nu sunt deloc de acord cu tine, fiind mai degraba in cealalta parte'. In momentul in care zi de zi faci ceva pe optiunile lor, ti le exprimi iar si iar pe ale tale ( pe care daca cineva te-a ascultat o singura data le stie), iar ei nu pot aduce argumente la interventiile tale virulente, ii lasi cam frustrati si dezamagiti. S-a produs o radicalizare destul de acuta in politica, fie esti cu , fie esti impotriva. Nici unii nici altii nu sunt foarte deschisi la argumente si de fapt, se aduc destul de putine argumente Si in momentul in care ataci tot timpul ceea ce altii cred, nu le lasi prea multe optiuni..Sunt momente in care abordarea este destul de aproape de cea gen Gadea si Antena 3. Am zis momente', am zis aproape'. In alte conditii comparatia este imposibila. Nu stiu cat de mult am reusit sa ma fac inteles, sper totusi ca suficient cat sa extragi ceea ce merita retinut..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus