Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Usoare
Acum
20°C

Regele Cioaba vrea sa participe la Astra Film Festival cu propriul film documentar

După ce a finanțat și regizat un film documentar despre ororile prin care au trecut romii în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, regele romilor Florin Cioabă vrea să participe la ediția din acest an a Astra Film Festival.

”Filmul se numește ”Adevărul despre Holocaust” și este un documentar făcut de mine. Am filmat cam două săptămâni la el, prin Sibiu, prin țară, dar și prin Transnistria. Scopul lui este să arate toate ororile prin care au trecut romii la Holocaust. Eu l-am regizat și de filmat s-a ocupat Laurențiu, un băiat bun”, a declarat Cioabă.

Regele romilor a mai spus că va lua legătura cu directorul Astra Film Festival, Dumitru Budrala, pentru ca filmul să fie prezentat în cadrul prestigiosului festival de film documentar – Astra Film Fest. ”Zilele acestea voi vorbi cu domnul Budrala pentru ca filmul să fie prezentat la festival. Eu cred că are tot ce-i trebuie pentru a fi văzut de lume și merită”, a mai spus Cioabă.

Ediția din acest an a Astra Film Festival are loc între 15 și 21 august, iar procesul de selecție a filmul încă nu s-a încheiat. Potrivit site-ului oficial al festivalului, selecția se va încheia la finele acestei luni.

Astra Film Festival  este unul dintre cele mai apreciate festivaluri de gen din Europa. A fost înfiinţat în 1993 iar acum este cel mai vechi festival internaţional care se desfăşoară în România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

v . jan

Acum 9 ani

indepartati ciormalaul ce are interese personale si de injosire a romanilor // jegul vrea sa intareasca si sa convinga lumea ca intradevar ar avea dreptul la despagubiri tagma tiganeasca ,, mama astia nu vor integrare ptr ca trebuie sa munceasca iar asa ei vor bani fara munca numai prin smecheri si smangleli cioroi imputiti
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Acasa, la BOLYWOOD...
Raspunde

gigi

Acum 9 ani

sa filmeze cioara in europa, sa vada toata lumea ce fac tigani lui.
Raspunde

Vlad

Acum 9 ani

Perioada festivalului este intre 15 si 20 august ? Eu cred ca este undeva prin octombrie . Mai informati-va, mai copii, ce naiba !!!!
Raspunde

arise

Acum 9 ani

Cioaba, ai grija, holocau$tul apartine \"alesilor\".
Raspunde

TubnbYkaDMMONlU

Acum 9 ani

I was thinking the same damn thing! She doesn't know ainyhtng about film making. She doesn't even realize that there are many reasons why to film the same thing over and over again. And she has the nerve to talk about extras not looking believable .doesn't she know those extras won't even be on the screen for even one second. The camera is focused on the vehicle driving at high speeds. Some people got some nerve .. ruining my damn videos.
Raspunde

RZLXDyAffrFBwmcP

Acum 9 ani

Re: the Blue Astra chap at peugeot gargae mentioned that the Astra will also have a sensor in the gearbox similar to the one that blew on ours not sure if you had considered that or if you are even that bothered about getting it back on the road and running again. Might save you a load of effort if you could maybe run a diagnostic on it to determine if it is that sensor that's gone.
Raspunde

Alexandru cel Rău

Acum 9 ani

Este vrăjeală curată ! Aceşt infractor ,văr cu Iliescu a făcut mai multe dosare fictive cu evanimente care nu sunt comforme cu realitatea ! Au primit o groază de bani de la Germania în anul 2002-2003 când s-au bătut cu cei din Vâlcea ! Dosarele sunt false iar aurul l-au furat de la Baia Mare nu au nici o moştenire de la neamul lor !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus