Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Un batran de 71 de ani a murit, dupa ce un cioban l-a injunghiat in mod repetat

Bărbatul de 71 de ani a murit noaptea trecută la Spitalul Județean Sibiu, în ciuda eforturilor medicilor de a-l ține în viață.

Bătrânul a fost înjunghiat în mod repetat în piept, pe mâini și în zona fesieră de un cioban din localitatea Daia. El a fost găsit în stare de hipotermie, iar apoi transportat de către un echipaj al Ambulanței Sibiu la Spitalul Clinic Județean din oraș. Deși a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe, unde medicii au încercat să îi salveze viața, bărbatul a murit.

„Diagnostic: policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-facial cu escoriaţii faciale, plăgi contuze vertex, hipotermie, stare de şoc, sindrom anemic, CIC (cardiopatie ischemică), FIA (fibrilaţie atrială), echimoze şi escoriaţii ale membrelor, fracturi costale stânga, plăgi tăiate (înjunghiate) regiunea fesieră stângă, braţ şi antebraţ stâng, torace posterior stâng, stop cardio – respirator neresuscitabil. Bărbatul a fost adus de la loc public de SAJ”, transmite Decebal Todăriţă, putătorul de cuvânt la Spitalului Judeţean Sibiu.

Agresorul a fost prins, iar cazul a fost preluat de Parchetul Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus