- 2 bucăţi de piept de pui, de 600 de grame
- 200 g de caşcaval
- 100 g şuncă
- 2 ouă
- făină
- pesmet
- sare
- piper
Se feliază pieptul de pui şi se bate cu ciocanul de şnitele, apoi se condimentează. Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe.
Î n fiecare felie de pui bătută se aşează şuncă şi caşcaval. Apoi se împachetează frumos şi se fixează cu scobitori.
Se dau rulourile prin: făină, ouă (bătute în prealabil ca perntru omletă şi amestecate cu puţină făină) şi în final prin pesmet.
Apoi se pun la prăjit, în ulei încins. Se serveşte cald cu piure sau cu salată. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 303


Ultimele comentarii
Acum 22 minute
Gabi
Acum 42 minute
Un sibian vero
Acum 1 oră
In marginime, ciuma galbena rezista
Acum 1 oră
Urma scapa TURMA
Acum 2 ore
@5