Joi,
20.11.2025
Parțial Noros
Acum
14°C

Cordon bleu

- 2 bucăţi de piept de pui, de 600 de grame

- 200 g de caşcaval

- 100 g şuncă

- 2 ouă

- făină

- pesmet

- sare

- piper

Se feliază pieptul de pui şi se bate cu ciocanul de şnitele, apoi se condimentează. Se taie şunca şi caşcavalul feliuţe.

Πn fiecare felie de pui bătută se aşează şuncă şi caşcaval. Apoi se împachetează frumos şi se fixează cu scobitori.

Se dau rulourile prin: făină, ouă (bătute în prealabil ca perntru omletă şi amestecate cu puţină făină) şi în final prin pesmet.

Apoi se pun la prăjit, în ulei încins. Se serveşte cald cu piure sau cu salată. Poftă bună!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 303

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus