Ingrediente:
-2 păstravi proaspeţi
-200 g somon proaspăt
-2 ciuperci Truffe
-50 ml coniac
-30 ml martini
-un ou
-2 linguri ulei de măsline
-2 linguri pesmet
-sare, piper, oregano, ienibahar
-2 linguri de ulei de măsline pentru uns peştele
Mod de preparare: Curăţaţi păstravul, îl spălaţi, apoi îl uscaţi în şervet de hârtie. Apoi se pregăteşte umplutura: se fierb truffele în coniac, după care se ia somonul crud se mărunţeşte, se adaugă truffele, pesmetul, oul, martini, condimentele şi uleiul. Cu pasta obţinută se umple peştele, se unge cu ulei de măsline, se împachetează în folie de aluminiu şi se dă la cuptorul pentru 30 de minute. Se serveşte feliat, rece, ca aperitiv sau cu garnitură de legume. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 183


Ultimele comentarii
Acum 23 minute
Gabi
Acum 43 minute
Un sibian vero
Acum 1 oră
In marginime, ciuma galbena rezista
Acum 1 oră
Urma scapa TURMA
Acum 2 ore
@5