Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Mila Kunis a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata

Publicaţia pentru bărbaţi Esquire a acordat şi în acest an titlul de cea mai sexy femeie în viaţă, câştigătoarea fiind protagonista unui pictorial senzual în numărul de noiembrie al revistei americane.

În numărul de noiembrie al revistei americane Esquire, Mila Kunis apare drept ”cea mai sexy femeie în viaţă”, acesta fiind şi titlul articolului principal, publicat sâmbătă şi în ediţia online a revistei, la categoria ”Femei pe care le iubim”.

 Fotografiată din spate şi puţin din profil, actriţa de 29 de ani apare pe coperta numărului de noiembrie îmbrăcată doar în pantaloni mulaţi. În plus, Mila Kunis nu poartă mai multe haine nici în pictorialul din revistă, unde apare ”acoperită” doar de lenjerie neagră de corp şi aşternuturi din satin. 

Mila Kunis are un an foarte bun, observă cei de la Huffington Post. Cu filmul ”Ted” ca cel mai recent suces cinematografic al ei, frumoasa actriţă de origine ucraineană filmează în prezent la mai multe pelicule pentru 2013. Tot în acest an Kunis a făcut publică relaţia cu Ashton Kutcher, iar acum se poate spune că a primit validarea supremă: titlul de ”cea mai sexy femeie în viaţă” oferit de revista pentru bărbaţi Esquire.

  Istoria acestui titlu acordat de Esquire îi oferă Milei Kunis o companie de calitate. Anul trecut, publicaţia pentru bărbaţi a desemnat-o cea mai sexy femeie în viaţă pe Rihanna, predecesoarele acesteia fiind Minka Kelly şi Kate Beckinsale. Totuşi, după cum reiese din interviul acordat revistei, Kunis nu va lăsa ca această realizare să îi influenţeze părerile personale despre ea.

”O mare parte din ceea ce reprezinţi în această industrie se bazează pe impresia criticilor, a regizorului, a actorului. Oamenii încep să creadă toate astea şi ajung aşa cum vor ceilalţi. Cred că mi-am separat în mod conştient cele două vieţi. Iubesc ceea ce fac. N-aş putea să mă imaginez făcând altceva. Dar când termin cu munca, atunci termin. Cred că dacă m-aş baza foarte mult pe ceea ce e la modă, aş pierde din vedere adevărata mea identitate” , a spus Mila Kunis pentru Esquire.

Foto: Esquire

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Georg

Acum 10 ani

Cioara stupida...
Raspunde

Pila Kuris

Acum 10 ani

Moarta aia?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus