Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Workshop de teatru contemporan la Centrul Cultural German Sibiu

12 Octombrie 2012 13:42

Centrul Cultural German Sibiu invită sibieni la un workshop de teatru contemporan, care se va desfăşura în perioada 18 – 21 octombrie la Biblioteca Centrului Cultural German Sibiu.

Workshop-ul este structurat pe module şi îmbină tehnici de pedagogie teatrală şi actorie cu elemente de muzică şi dans. Limbajul şi mimica joacă un rol important, ele fiind instrumente de lucru şi mijloace de exprimare.

„Tema centrală a workshop-ului o reprezintă timpul. Pornind de la următoarele întrebări: Ce este timpul? În ce moment şi în ce fel percepem trecerea sa? Poate fi schimbat cursul său? participanţii vor învăţa, că este posibil pentru oameni, să creeze timp. Pot determina, dacă timpul curge mai încet sau mai repede. Workshop-ul îşi propune pe de o parte să-i ajute pe participanţi să perceapă în mod conştient trecerea timpului, iar pe de altă parte să găsească o modalitate creativă şi artistică de a dezvălui, atât participanţilor cât şi spectatorilor în cadrul prezentării finale, noi şi fascinante căi, de a conştientiza şi experimenta cu adevărat trecerea timpului, şi de a reflecta asupra acestui aspect prin prisma propriei vieţi”, spun organizatorii.

Fragmentele rezultate din cele patru domenii - spaţiu, scenă, limbaj şi mişcări corporale - vor alcătui un colaj, care va fi redat sub forma teatrului biografic performativ.

Prezentarea finală va avea loc în 22 octombrie, de la ora 17:00 la Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG Sibiu.

Vizualizari: 197

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus