Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Juniorii au deschis Astra Film Festival

Câteva sute de copii au umplut sălile Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu în prima zi a Astra Film Festival, eveniment care din 2012 a devenit unul anual. De dimineață, în cadrul Festivalului s-a derulat Astra Film Junior, o secțiune cu filme cu și destinate copiilor. ”Secțiunea Junior reprezintă, de altfel, singurul program de educație vizuală prin film documentar din România dedicat copiilor și adolescenților. Ediția din acest an se adresează mai ales elevilor de școală primară, gimnazială, precum și liceenilor”, arată organizatorii Astra Film Festival. În prima zi, copiii au putut urmări producția franceză ”Esperanto, copiii apei. Artur și algele verzi” și episodul 20 din celebra serie ”Cum se fabrică”. Proiecțiile destinate celor mai tineri spectatori vor continua în fiecare dimineață din această săptămână.
În ediția din acest an a Astra Film Fest vor fi prezentate aproape 100 de filme, selectate din cele peste 1.000 înscrise de producători din peste 70 de țări. Programul complet poate fi consultat pe site-ul oficial al Festivalului, www.astrafilm.ro.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus