Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Captura de tigarete netimbrate in judetul Sibiu

122 de cartușe de țigări fără timbru au fost descoperite, în urma unui banal control în trafic, în portbagajul unei mașini.

Cartușele de țigări au fost descoperite ieri, în jurul orei 16.00, de un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, care acţiona pe DN 1, în zona localităţii Veştem. Polițiștii  au oprit, pentru control în trafic, un autoturism condus de I.Dumitru. În mașina cu pricina se mai afla și un pasager. Cei doi, domiciliați în județul Călărași,  sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală (art 9 din Legea 241/2005) şi contrabandă (art 296 ind. 1 din Legea 571/2003). 

Țigaretele, depistate în portbagajul autoturismului, au fost confiscate, autoturismul a fost indisponibilizat, cercetările fiind preluate de către poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor şi Direcţiei Judeţene a pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Le Boss

Acum 11 ani

O tigara scurteaza viata cu o ora, o sticla de votca o scurteaza cu trei ore, iar o zi de munca o scurteaza cu opt ore !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus