Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

Transfagarasanul se inchide de maine

Circulația pe drumul național 7 C  - Transfăgărășan se va închide, la fel ca în fiecare an, de mâine, întâi noiembrie, și până pe 30 iunie 2013, de la kilometrul 104, Piscu Negru, județul Argeș, până la kilometrul 130+800 de metri, Bâlea Cascadă, județul Sibiu.

„Drumul Național 7C - Transfăgăraşan se închide circulatiei publice în perioada întâi noiembrie 2012 - 30 iunie 2013, între km 104 + 000 - Piscu Negru, judetul Arges, până la kilometrii 130 + 800. Cabana Bâlea Cascadă, judetul Sibiu", a declarat Liviu Creţu, directorul Seviciului Drumuri Naţionale Sibiu.

Transfăgărășanul va fi închis pe perioada de iarnă-primăvară, însă turiștii care vor să ajungă la Bâlea Lac pot urca cu ajutorul telecabinei, de la Bâlea Cascadă.   

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

NmDsQReURfGMdK

Acum 11 ani

2 chestiuni:1) in sfriast inca o poza cu incendiul de la blocul Prager, ma saturasem de cea hiper-circulata.2) o prima privire indeaproape la detaliile Hotelului Francez si inca o data de remarcat cat de anacronica poate fi cladirea Bancorex in compania Palatului Postelor, Bisericii Zlatari, Magazinului Vctoria, Palatului CEC si a Blocului Prager.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus