Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Ministrul Sanatatii a propus un proiect comun pentru Spitalul Judetean Sibiu si spitalele din Targu Mures si Brasov

Noul ministru al Sănătăţii, Raed Arafat a trimis Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, la începutul lunii noiembrie, o propunere de colaborare între unitatea spitalicească sibiană şi spitalele din Târgu Mureş şi Braşov.

Potrivit managerului Spitalului Clinic, Liviu Cotârlă, proiectul de colaborare va permite o mai bună finanţare a spitalului şi acces mai rapid la medicamente.

„Îl felicităm cu toţii pe domnul Raed Arafat pentru numirea în funcţia de ministru al Sănătăţii, merita această numire. Vreau să anunţ că noi am primit săptămâna trecută un proiect de colaborare din partea domnului Arafat, prin care ne propunea să colaborăm cu Spitalul Judeţean din Târgu Mureş, alături de Spitalul Judeţean din Braşov, iar împreună să ne îmbunătăţim serviciile. Acest lucru este foarte bun pentru noi căci aşa vom putea obţine o finanţare mai bună, vom avea acces mai uşor la medicamente, materiale sanitare şi vom putea angaja mai mulţi specialişti”, a spus Liviu Cotârlă.

Potrivit managerului, acordul de principiu a fost semnat, iar în perioada următoare se va trece la demararea proeictului.

„Spitalul Clininic Judeţean Sibiu şi-a dat acordul vineri, 2 noiembrie, când s-a semnat acordul de principiu alături de Consiliul Judeţean, iar acum aşteptăm să facem paşii următori”, a mai spus Liviu Cotârlă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

alex

Acum 11 ani

FELICITARI DOMNUL ARAFAT SI DOMNUL COTARLA.
Raspunde

val

Acum 11 ani

Cred ca trebuia sa se detalieze in ce fel va colabora spitalul din Sibiu cu cel din Tg Mures si Brasov, deoarece si pina acuma erau trimisi bolnavi in cele doua localitati.
Raspunde

www

Acum 11 ani

Exact, cam cum va functiona practic acest sistem ?
Raspunde

ha ha ha

Acum 11 ani

ba voi nu vedeti ce se vrea refacerea regiuni oras STALIN din perioada comunista cu capitala la brasov le mutam toate la brasov ca noi nu stim s-a ne conducem atunci s-a vedeti sabotaj nu vedeti ca ne tine gropa de gunoi in mijlocu orasului GARA TOATE deconcentratele leau dus subtil si pervers la brasov alba mures asai cind alegem nesibieni toti trag la origini trezitiva
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus