Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Cazan: Conduc detasat in toate sondajele de opinie (P.E.)

 

Deputatul liberal Mircea Cazan conduce detaşat în toate sondajele de opinie realizate în Colegiul electoral nr. 6 – Camera Deputaţilor din judeţul Sibiu. Potrivit sondajului comandat de USL, Mircea Cazan ar obţine 85% din voturi. Preferinţa electoratului pentru actualul deputat este evidentă chiar şi în sondajul pe care candidatul ARD (fost PDL) se chinuie să-l realizeze de câteva zile în Mărginime. Conform acestuia, Mircea Cazan este votat de nu mai puţin de 75% din electoratul Colegiului 6. 
”O dovadă în plus a faptului că pedeliştii nu se pot lepăda de minciună este chiar ONG-ul sub a cărui acoperire se face sondajul. Invocata Asociaţie pentru Dezvoltarea Durabilă a României nici măcar nu există. 
Altruist din fire, deputatul Mircea Cazan se oferă să-i pună la dispoziţie contracandidatului său Constantin Şovăială rezultatele propriului sondaj. Pentru a-l scuti de eforturi şi cheltuieli inutile. Singura condiţie este ca domnul Şovăială să răspundă la o întrebare: De la ce instituţie a „împrumutat” computerele (inscripţionate cu numere de inventar) cu care şi-a dotat sediul de campanie amenajat în Grand Hotel? Constantin Şovăială le promite sibienilor ca „Vorba să fie faptă”, după ce i-a minţit că „vor trăi bine” şi i-a adus la sapă de lemn. Acum, PDL-ul deghizat în ARD vrea să demonstreze cum „va reporni inima României”, după ce chiar el i-a provocat infarctul.
Menționez faptul că am fost prezent la sediul de campanie al d-lui Sovaială (loc public), unde l-am consultant alături de echipa (plătită) de experți  de la Bucuresti cum să îsi desfasoare în continuare campania. Dacă doriti detalii mai multe nu îl întrebați pe dânsul, pentru că, cu toate cele mai bune intenții, nu a înțeles că va candida (nici acum) pe Mărginime nu în Sibiu. 
Succes tuturor candidaților. Pentru sibienii din Colegiul 6, deputatul PNL are un mesaj clar: „NU ŞOVĂIŢI! ALEGEŢI UN ARDELEAN: MIRCEA CAZAN!” Puteți alege dintre un oltean, un maghiar sau unul din Mărginime .....”, scrie Mircea Cazan într-un comunicat de presă.   (publicitate electorală)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

32 comentarii

Adriana,...

Acum 11 ani

A mai fost unul presedinte o noapte, dupa ce ziceau sondajele... Cam laudaros si sigur pe sine nulitatea asra oportunista si pupincurista!
Raspunde

marginean

Acum 11 ani

ce bine ca ai pus afise si bannere prin toata marginimea. am pe ce sa ma pish in drum spre casa. :))))))))))
Raspunde

Luca

Acum 11 ani

Omul macar face campanie...chiar daca din 4 in 4 ani! Ceilalti candidati nici macar campanie nu isi fac, cum sa fie in stare sa faca ceva pt. altii?
Raspunde

marginean

Acum 11 ani

vai vai! cata disperare :))))))) ti-au luat astia de la ziar toate pozele de pe stick. ti-au luat si aifonu :)))) dar cu articolul pe care l-ati sters ce-ati avut. sunteti penibili. m-ati facut sa ma tavalesc pe jos de ras :))))))))))))))))))
Raspunde

marginean

Acum 11 ani

bravo baieti! asa! stergeti aifonu. sa va vad cum stergeti de pe cahe-ul lui google :) va decapiteaza cazan. cat ati luat pe P.E. ? (a se citi publicitate electorala) si apropo: la publicitate poti comenta ca la orice articol? inca ma tavalesc pe jos de ras..... :))))))))))))
Raspunde

Impartial

Acum 11 ani

Marginean, nu ar fi mai bine sa faci ceea ce ti-ai propus direct in gura celor care tac ? Poate aflam de ce tac!
Raspunde

marginean

Acum 11 ani

lucrati baieti. lucrati
Raspunde

buluc

Acum 11 ani

@7 subscriu! Lucrati cu totii!!
Raspunde

cazan

Acum 11 ani

Ce te faci omule? Ai inceput sa-ti imparti cadourile pentru alegeri din ziua de Mihail si Gavril in toata marginimea. Ai dat la tot omul pe care l-ai gasit acasa cizme de caicuc galbene pentru ce? Ponta stie ce-ai facut. Nu te baga la puscarie pentru acest gest. De unde ai atatia bani sa faci tot felul de pustiuri de bine? USL-ul unde esti spui tot timpul ca esti o alianta cinstita si corecta?
Raspunde

CACOVEAN

Acum 11 ani

AVETI CASA UN FINTINELE (CACOVA ) DE 8 ANI SI NU A-TI FACUT NIMIC PT ACEST SAT. DE BUN GOSPODAR ASA CUM VA LAUDATI
Raspunde

hopa mitica

Acum 11 ani

chiar asa fraieri sutn sibienii sa te aleaga?alintza hotzilor profesionisti...asta a ramas din pnl?stii ce este liberal mai cazane?..opusul la socialisti....rusine....brrrrrrrrrrrr la oi
Raspunde

ULOS

Acum 11 ani

Nu inteleg cum fata de lopata, alias Cazan are curajul la fel ca si Artion (Tace si se face) sa mai candideze. Sibieni sunt atat de idioti sa mai acceptati minciuna si demagogia. An de an aceiasi oameni neperformanti si voi cretinilor ii votati. CAZAN-CINDREA-ARITON aceasi mizerie.
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

Tipic pdl-iştilor ARD să mintă. Pentru ei MINCIUNA e LEGE. Nu mă miră că Asociaţia pentru Dezvoltarea Durabilă a României nu există. La cât de mult ne-au furat şi minţit, nu mă mai miră nimic de la PDL adică ARD. Nu există termen de comparaţie cu ce a realizat USL , pentru că guvernarea USL a dovedit că are voința politică de a corecta nedreptățile făcute de PDL și a luat măsuri în acest sens – au fost restituiți banii bugetarilor, ai pensionarilor, a fost susținută majorarea indemnizațiilor pentru mame, a fost încurajat mediul de afaceri prin impunerea TVA-ului la încasare, s-a stopat jaful din instituțiile publice. Aşadar, oameni buni, trebuie să facem dreptate până la capăt, trebuie să înlăturăm ciuma ARD, adică PDL!
Raspunde

Asy

Acum 11 ani

***www.youtube.com/watch?v=Du3jQ74GdSw Daca astea sunt hoti astea ce au fost? domnule hopa mitica
Raspunde

cici

Acum 11 ani

Bravo, domnule deputat! Ma astept sa castigati la o diferenta zdrobitoare pentru a da o lectie pedelistilor! Domnul Sovaiala nu reprezinta sibienii din Marginime! Bafta USL!! Bafta Mircea Cazan!
Raspunde

boicot

Acum 11 ani

ariton-fata de bidon, cazan-fata de borcan (sau cioban, cum vreti). scuze ciobanilor autentici. cindrea-fata de libidinos. nici unul nu merita nimic. haideti sa-i ignoram pe toti. cand ne intalnim cu ei sa-i scuipam ca pe ciuma.
Raspunde

reclama

Acum 11 ani

cazane, cred ca ti-ai platit antireclama la turnul sfatului. :))))))))))))) sunt pe jos de ras. :)))))))))
Raspunde

asined

Acum 11 ani

S-au taiat salariile și pensiile! Mai mult decât oriunde în Europa. Și asta, în timp ce cheltuielile guvernului au crescut, iar furtul PDL a crescut.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

Mircea Cazan este deputatul care ii reprezinta cu demnitate pe oamenii din Marginimea Sibiului. Mult succes in campanie ! Va suntem alaturi !
Raspunde

@19. sibian (IP 213.233.88.63)

Acum 11 ani

TE CHIȘĂM IN FREZĂ,PĂCĂLICI
Raspunde

........

Acum 11 ani

Pe cine votati la Camera Deputaților - Colegiul 6? Szakacs - Balo Albert - UDMR 0.85 % (1) Maria Magdalena Țițonia – PPDD 8.55 % (10) Mircea Cazan – USL 43.59 % (51) Constantin Șovăială – ARD 47.01 % (55) Total Voturi: 117 ..............alooooo , măriți cota de cizmeeeee
Raspunde

cici

Acum 11 ani

Cazan participa la alegeri din partea partidei romilor?
Raspunde

UN ROM SERIOS

Acum 11 ani

CISME GALBENE NA-I FACUT NIMIC PTR. ROMI, ACUM VREI SA TE ALEAGA....... ASAI ......PAI SCRIE IAR PE CISME NUMELE TAU ALATURI DE A LUI PATRICIU. VA ROG ROMILOR DIN MARGINIME SA NU MERGETI LA VOT IN SEMN DE PROTEST SA DOVEDITI CA NU SUNTETI MASA DE MANEVRA.
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

PDL (ARD) cu trompetele sale ne amenință că “ patria” este în pericol. Că doar ei sunt “bastionul“ democrației în România. Câtă minciună, amăgire și manipulare! Vectorul de destabilizare a vieții politice, a statului și instituțiilor sale a fost PDL (ARD) și trâmbițele sale. Au decredibilizat România, au strâns încet în jurul gâtului fiecărui adversar politic un laț de furie, răzbunare, minciună. Au adus în politică violența, aroganța, abuzul, injustiția, disprețul, oportunismul, trufia. Acum merită să fie aruncaţi la ghena de gunoi a istoriei! Români, sibieni, votaţi USL, doar aşa putem să îi ARD-em pe hoţii pedelişti!
Raspunde

turmentatul cetatean

Acum 11 ani

domnul Mircea Cazan un om din maginime, crescut acolo, un om minunat ... credeti ca daca vine cineva de nu are nici o treaba cu margininea sibiului isi va da tot interesul sa ne rezolve problemele ? nuuu , ei doar vor veni si vor pleca ... domnul cazan este un om al locului ... credeti ca un om al udmr.ului va avea tot interesu sa investeasca in aceasta regiune, unul al pdl.ului venit de nu mai stiu unde si nu stie nimic despre aceasta zona va atrage banii acolo ? nuuu el se va duce unde isi are radacinile ... domnul cazan le are aici si aici va ramane ...
Raspunde

Minunat

Acum 11 ani

Minunat?
Raspunde

nedumerire

Acum 11 ani

Aproape ca mor de curiozitate sa aflu de la ce institutie au fost aduse calculatoarele din sediul de campanie de la Grad Hotel. Cine stie?
Raspunde

io

Acum 11 ani

in afara de a-ti achizitiona cele 13 case ,ce ai facut cazane ptr. jud. sibiu.
Raspunde

Ion

Acum 11 ani

Bai Andrei vezi ca te-ai \"INGALBENIT \" deja cu comentariile tale ...sau esti chiar Cazan ? Tu nu realizezi ca noi suntem prostii ? Ti-ai dat tie Cazan banii inapoi desteptule ? Sau poate da ..ti-au dat dar cu ce pret ? USL ca si ceilalti din PDL sau reimprumutat la nesfarsit ca sa iti dea tie banii inapoi si sa te prosteasca sa ii alegi . Tu chiar crezi ceea ce spui ? USL = PDL = PP DD. Klaus ia comanda ca astia ne ruineaza ! de vin iarasi astia a lui Iliescu la conducere ne-am terminat !
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Alegerile parlamentare ar trebui să se desfășoare în două tururi: începerea urmăririi penale și trimiterea în judecată._ Copy-Paste din Kamikaze.ro (www.kmkz.ro)
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 11 ani

Cate comentarii ----- V-au innebunit scorurile sonajelor mai PDL-istilor - ARD- istilor ? va dati abia acum seama ca ati fost mintiti, se scufunda oare miciuna ????? Omul asta - din marginime - va arata ca Sovaiala a dat cu jula pe la vreo institutie si si-a luat calculatoare - or fi cele de pe care comenteaza unii de pe aici ??? Foarte posibil ! -
Raspunde

XXX

Acum 11 ani

multumesc de găletii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus