Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Castigatorii MTV Music Awards

AFP enumeră câştigătorii la principalele categorii ale celei de-a 19-a ediţii a MTV Europe Music Awards, care s-a desfăşurat duminică seară la Frankfurt (Germania).

La categoriile Cea mai bună artistă şi Cel mai bun artist au triumfat Taylor Swift şi, respectiv, Justin Bieber. Cel mai bun cântec a fost considerat 'Call Me Maybe' al Carly Rae Jepse, iar Cel mai bun clip, 'Gangnam Style' al cântăreţului sud-coreean Psy.

La categoria Cel mai bun concert a câştigat tot Taylor Swift. Justin BIeber a fost Cel mai bun cântăreţ pop, Nicki Minaj, Cel mai bun artist hip hop, iar grupul Linkin Park a fost primul la Cel mai bun artist rock.

David Guetta a fost considerat Cel mai bun artist electro şi Lana Del Rey, Cel mai bun artist alternativ. Cel mai bun grup internaţional a fost desemnat la ediţia din acest an Han Geng, iar Global Icon Award i-a fost acordat lui Whitney Houston.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus