Ingrendiente:
- 1 kg dovlecei
- 1 ceapă mare ( de preferat roșie)
- 2-3 căței de usturoi
-250 ml iaurt gras ( 6% grăsime) - ulei de măsline
- boia, mentă uscată
Se taie dovleceii felii rotunde subțiri și se prăjesc pe grill sau în ulei și apoi se scoteau pe un șervet, după preferinţe. Ceapa se taie solzișori și se prăjește. Se adaugă la sfârșit și usturoiul.
Se pun pe un platou feliile de dovlecei apoi ceapa prăjită, iaurtul și deasupra se presară boia și mentă uscată. Se servește rece. Este foarte bună combinația dovlecel-iaurt-mentă. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 176


Ultimele comentarii
Acum 22 minute
Gabi
Acum 42 minute
Un sibian vero
Acum 1 oră
In marginime, ciuma galbena rezista
Acum 1 oră
Urma scapa TURMA
Acum 2 ore
@5