Marţi,
22.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

SOTH: noua dimensiune a investitiilor in aur

 

SOTH oferă clienților săi consultanță integrală transparentă, individuală și independentă în domeniul economiilor în aur.

SOTH vede nu numai marea responsabilitate față de client și capitalul său economisit – deseori cu osteneală- ci și marea responsabilitate față de colaboratorii săi. 

Planurile de economii în aur de la SOTH reprezintă planuri strategice de economii, prin care se poate profita pe termen lung de siguranța și stabilitatea valorică a aurului.

SOTH oferă brokerilor săi pregătire și perfecționare la cel mai înalt nivel, precum și cele mai mari posibilități de venituri pe piața românească a investițiilor în aur.

Ideea de bază a SOTH a fost dezvoltată de Kutak Thomas pe baza experienței sale îndelungate în domeniul serviciilor financiare și pusă în practică împreună cu partenerii săi, Dr. Jürgen Teubenbacher și Levente Böszörmenyi.

“Avem convingerea că, în vremurile actuale, numai un concept susținut poate conduce către succes. Durabil poate fi ceva numai dacă afacerea înseamnă un câștig pentru TOȚI participanții”, a spus Kutak Thomas, fondatorul SOTH.

Clienții SOTH Gold au posibilitatea să profite de prețul în scădere și în creștere al aurului realizând astfel cursuri de preț medii mai avantajoase și un patrimoniu mai mare. Mai mult, clientul are posibilitatea să decidă el însuși durata contractului. Transparența, fluxul de informații complet și continuu precum și flexibilitatea la cel mai înalt nivel nu sunt doar promisiuni, ci insăși identitatea pe care SOTH intenționează să și-o însușească la toate nivelele.

AVANTAJELE ECONOMIILOR ÎN AUR PRIN SOTH

- Protejat de inflație

- cea mai înaltă puritate, 999,9 / 1000

- sunt posibile depuneri deja de la € 25,- lunar

- depozitarea sigură a aurului la partenerul nostru, LOOMIS

- verificarea notarială a depozitului de aur

- restituire parțială AGIO la achiziția în rate

- transparență ridicată prin accesul online la GOLDMINE

- transport de valori asigurat și anonim la livrare

- scutit de TVA

- durată flexibilă

- depuneri lunare flexibile

- acces oricând la stocul de aur

- divizibilitatea cantităților de la 1g

- stabil ca valoare & Sigur față de criză

- siguranță față de inflație

-  siguranță față de cursul de schimb

www.soth-gold.com (P)

Comentarii

11 comentarii

siby

Acum 8 ani

Iarasi ceva de genul: toti castiga la noi - nimeni nu pierde!!! Teapa!
Raspunde

pcr

Acum 8 ani

hai cu vrajeala! acum au descoperit aurul, pina acum erau actiunile, depozitele lu\' peste etc. tot gargara de agatat fraierii. pui 100 de euro , te uiti la luna si gata te-ai ajuns! sa fim seriosi
Raspunde

treaba

Acum 8 ani

pai atata timp cat bogatii lumii si statele toate se bat acum pe aur e ceva cu aurul asta. o fi tzeapa sau nu, aurul tot aur e
Raspunde

pt 3

Acum 8 ani

nu ma refer ca aurul nu e valoros ci la tot felul de vanzatori de iluzii gen Sima broker si altii : pui 100 de euro , te uiti la luna si gata te-ai ajuns!
Raspunde

romeo

Acum 8 ani

Este pacat ca unii isi dau cu parerea fara macar sa citeasca ceva despre economisire.Aurul a avut,are si v-a avea valoare tot timpul.Cititi un pic de istorie si veti vedea ca toate razboaile aveau de fapt ca scop posibilitatea de a fura averea celorlalti.Aurul are valoare ORIUNDE in lumea aceasta.Nu vreau sa va mai plictisesc dar mai informativa si apoi incepeti sa va dati cu parerea deoarece cei neavizati si care mai au si ei pe undeva niste banuti nu mai inteleg nimic. Parerea mea este sa investiti in aur!!!
Raspunde

terente

Acum 8 ani

va rog sa oferiti mai multe detalii si in ce consta aceasta afacere.stiu ca aurul este o investitie buna dar depinde cine o face .ROMANII NU PREA STIU SA FACA NEGOT CU AURUL(desi au aur foarte mult) daca stiau ar trebui sa aiba miliardari in eu din afaceri cu aurul.cum intra romanii in negotul cu aurul cum se creaza o problema.asa ca romeo las-o mai incetul cu critica si cu povestile tale .
Raspunde

lia

Acum 8 ani

Sa avem rezerve de orice pe timp de criza, dar pentru economii... poate cei care au de unde... cum sa mai ai incredere in toate \"caritasurile\", de unde au mai aparut si astia. Si.. Romeo cauta-ti altceva de facut, poate nu ma insel dar... ai facut cam multe la viata ta, nu mai pacali oamenii !!!
Raspunde

romeo

Acum 8 ani

acum fac comert cu spermatozoizi, este o afacere deosebit de rentabila , oricine poate sa investeasca in comertul cu spermatozoizi si toata lumea castiga.
Raspunde

lia

Acum 8 ani

Ce bine Romeo ca te mai afli in faza in care mai poti face ceva, dar te stiu un \"domn\" si ca mai poti face si afacere din spermatozoizi ma indoiesc ! Fii pe pace ca vestea despre oamenii care sunt corecti in viata lor se stie, lumea pe care vrei s-o conduci spre asa zis castig sa faca altceva dar nu cu voi ! Cresteti-va copiii cu cinste si nu le mancati norocul !
Raspunde

lia

Acum 8 ani

Ce bine Romeo ca te mai afli in faza in care mai poti face ceva, dar te stiu un \"domn\" si ca mai poti face si afacere din spermatozoizi ma indoiesc ! Fii pe pace ca vestea despre oamenii care sunt corecti in viata lor se stie, lumea pe care vrei s-o conduci spre asa zis castig sa faca altceva dar nu cu voi ! Cresteti-va copiii cu cinste si nu le mancati norocul !
Raspunde

terente

Acum 7 ani

romeo cred ca ai dreptate sa faci comert cu spermatozoizi si chiar cu***fiindca amicul tau levente de sighisoara se cam da la fund.ajutal si platiti oamenii fiindca vin vremuri urate.!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus