Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cornel Stirbet: temeiul legii privind regionalizarea e recunoscut de USL si de presedintele Traian Basescu

Candidatul ARD la Camera Deputaților, Colegiul 1, Cornel Știrbeț, a apreciat astăzi declarațiile premierului Victor Ponta privind iminenta apariție a unei legi privind regionalizarea României. Știrbeț a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă că el are deja un proiect de lege care ”nu lezează interesele nimănui”. 

Știrbeț a comentat faptul că premierul Victor Ponta a avut dpouă declarații în doar câteva zile în privința regionalizării. ”Marți, 20 niembrie, la Realitatea TV, domnul Victor Ponta a spus textual «Din punctul meu de vedere, singura posibilitate este de a merge pe structura actualelor regiuni de dezvoltare, adică 8». Sâmbătă, la Suceava, a declarat că «în cazul în care deschidem cutia renegocierilor nu cred că o mai terminăm niciodată. Măcar cele opt regiuni funcţionează ca regiuni de dezvoltare. Avem Agenţiile de Dezvoltare Regională care pot funcţiona ca aparat tehnic al regiunii. Asta e propunerea noastră. Nu e bătută în cuie». Eu cred că această propunere cu care vin în campania electorală este propunerea noastră (...) Actualul temei este recunoscut nu numai de premier și de USL, este recunoscut și de președintele Traian Băsescu, care și-a precizat un punct de vedere pe această temă”, a declarat Cornel Știrbeț.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

teusan

Acum 11 ani

Stirbet vorbeste .. vorbe... Ce a facut de cand e paralamentar pana acum si pd a fost la putere ? Cum isi poate justifica averea pe care o are raportat la veniturile de caca pe care le declara cu familie cu tot ? Cum poate lua credite gigantice de la banci la veniturile lui declarate ? Si el si ariton si turcan dau din gura si promit , cu toate ca u avut ocazie 8 ani sa faca ceva pentru noi ... si tocmai au facut doar pt. ei... Apropo mie mi se pare ca ziarul asta s-a pedelizat si nu mai e impartial cum a fost, tinand seama de reclama pe care o face doar ciracilor pedelisti !
Raspunde

lola

Acum 11 ani

este cert faptul ca in 2014 se va face reorganizarea administrativ teritoriala, iar din cate observ doar stirbet este interesat ca Sibiul sa ocupe un loc bine meritat in aceasta reorganizare...nu pot accepta declaratii populiste de gen\"Sibiu capitala regionala indiferent de cum se reorganizeaza tara\" sau promisiuni de salarii si pensi mai mari daca nu au si un plan concret de cum se va realiza asta....stirbet vine cu un proiect de lege bine structurat care merita atentia nostra...poate nu si acordarea votului in favoarea persoanei dar acordarea votului in favoarea proiectului merita!Sibiul este productiv si merita ca banii pe care ii produce sa ramana in Sibiu !
Raspunde

VARLAAM

Acum 11 ani

Sunt alaturi de dvs.va sustin si va votez.
Raspunde

cici

Acum 11 ani

Acelasi candidat, acelasi proiect........acelasi rezultat! Domnul Stirbet va pierde cu un scor zdrobitor in fata contracandidatului sau.
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

Românii trebuie să știe foarte clar că echipa ARD înseamnă PDL, înseamnă continuarea abuzurilor și fraudelor ultimilor ani pe care toate guvernele Boc și guvernul Ungureanu le-au făcut, să ne amintim de tăierea pensiilor, de tăierea pensiilor militarilor, de tăierea salariilor, de falimentarea sistemului privat, de falimentarea a sute de mii de firme și, nu în ultimul rând și foarte important, de fraudarea masivă a fondurilor europene. Ştirbeţ e un politician şters, nu a făcut nimic pentru sibieni de când e parlamentar. Nu ştiu cum mai are tupeul să candideze acum! Omul acesta nu are nicio urmă de bun-simţ în ceea ce face!!!
Raspunde

Boomti

Acum 11 ani

pai Ponta e terminat , oricum vorbeste numai prostii ! cine d-zeu il mai baga in seama?
Raspunde

Jack

Acum 11 ani

d-le Stirbet , o mare majoritate de oameni va sustin , nu dati inapoi . Trebuie sa sa luptam cu meschinii astia de USL-isti.
Raspunde

Luana

Acum 11 ani

Hoti de idei, de proiecte , suntem obisnuiti cu reprezentanti USL copy-paste :))). Sa mearga Ponta unde vrea el , doar sa ne lase in pace.
Raspunde

bes

Acum 11 ani

Cititi voi proiectul la cornelstirbet.wordpress.com/despr/ si mai scrieti dupa aceea osanale, daca mai aveti de ce.
Raspunde

lex

Acum 11 ani

Pe loc repaus, băieţi! Gata cu criticile...aveţi cizme de împărţit!
Raspunde

JACK

Acum 11 ani

NO STIRBETE, ITI SCRI SINGUR OSANALE? BRAVOS COMUNIST IMPUTIT...CINE TE VOTEAZA,SA SE PU PE SINGUR IN C. U R. CA SATA MERITAM NOI ROMANII,NE LASAM CONDUSI DE HOTI, II ALEGEM SI APOI NE PLANGEM IN LOC SA LE DAM LA TURLOAIE...UNDE SUNT ROMANII ADEVARATI?
Raspunde

@ jack

Acum 11 ani

\"marea majoritate\" ???? vorbsti de unii ca impart cizme - mai bine taceai De ce ? majoritatea este cea mai mare parte - deci nu are sens alaturarea - iar sondajel ii dau un 12% lui Stirbet - deci - care majoritatea - mai ales ca PPDD trage spre 30% lejer pe langa Stirbet !!!!!!!!!!!!
Raspunde

aha

Acum 11 ani

Regiuni?Federalizare? ca cea mai mare parte din banii din Transilvania sa ramina in Transilvania? Niciodata!!! Si atunci ce bani publici sa mai fure baronii din Oltenia/ Muntenia? Traiasca hotia, minciuna si prostia, ca doar asa e romanul adevarat, cel nationalist.Si da sa fie Becali presedinte pe viata!!!prostime romaneasca de rahat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus