Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
6°C

Peste 50 de tineri designeri romani expun in weekend la Uniqorner

Târgul Uniqorner destinat tinerilor designeri români îşi deschide în weekendul 30 noiembrie – 2 decembrie porţile celei de-a III-a ediţii. Uniqorner vine în faţa sibienilor cu haine şi accesorii unicat create de cei peste 50 de tineri designeri, care vor expune de vineri până duminică la Gossip Tree şi Kleines Cafe, lângă Turnul Scărilor.

„Expoziţia cu vânzare este deja binecunoscută în rândul femeilor ce caută unicitatea în pofida produselor de serie, fără gust, care încearcă să pună stăpânire pe garderobele noastre. Unicitatea creaţiilor de la Uniqorner şi faptul că de cele mai multe ori ele sunt realizate manual nu creşte preţul, ci doar valoarea lor, clientele putând chiar şi negocia în cadrul târgului”, spun organizatorii.

Pe lângă haine şi accesoriile unicat, la târg se pot găsi şi decoraţiuni de iarnă, cadouri de Moş Nicolae, dar şi vin fiert şi prăjituri din partea casei. Concertul de colinde susţinut de grupul Harmony, condus de profesorul C. Iridon, va însufleţi atmosfera duminică, 2 decembrie, începând cu ora 18:00 la Kleines Kafe.

Colţul unic, aşa cum este denumit târgul Uniqorner de către organizatori, se va încheia duminică seară cu o tombolă la care pot participa toţi clienţii din cele trei zile de târg. Expoziţia cu vânzare va avea loc din 30 noiembrie ora 12:00 până în 2 decembrie ora 22:00, lângă Turnul Scărilor, din Piaţa Huet spre str. Turnului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus