Joi,
20.11.2025
Parțial Noros
Acum
14°C

Cosulete cu piure de spanac

Ingrediente:

-300 gr spanac

-200 ml lapte

-usturoi dupa gust

-1 aluat foietaj

-1 ou pentru uns

-2-3 linguri făină

Mod de preparare:

Întindem foaia de foietaj, decupăm cu ajutorul unor forme sau cu două pahare, diferite ca mărime, un cerc pentru fundul coșulețului cu paharul mare și marginile cu unul mai mic.

Ungem cu ou bătut și le dăm la cuptor până se rumenesc. Punem la fiert laptele cu spanacul scurs foarte bine de apă. Când clocotește facem un răntaș din făină și apă rece și amestecăm bine să nu facă cocoloașe.

Adăugăm praf de usturoi, sare și piper după gust, mai dăm într-un clocot și apoi după ce s-a îngroșat piureul îl lăsăm să se răcească puțin. Apoi umplem coșulețele cu piure de spanac și decoram cu pătrunjel verde. Poftă bună!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 242

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus