Ingrediente:
-300 gr spanac
-200 ml lapte
-usturoi dupa gust
-1 aluat foietaj
-1 ou pentru uns
-2-3 linguri făină
Mod de preparare:
Întindem foaia de foietaj, decupăm cu ajutorul unor forme sau cu două pahare, diferite ca mărime, un cerc pentru fundul coșulețului cu paharul mare și marginile cu unul mai mic.
Ungem cu ou bătut și le dăm la cuptor până se rumenesc. Punem la fiert laptele cu spanacul scurs foarte bine de apă. Când clocotește facem un răntaș din făină și apă rece și amestecăm bine să nu facă cocoloașe.
Adăugăm praf de usturoi, sare și piper după gust, mai dăm într-un clocot și apoi după ce s-a îngroșat piureul îl lăsăm să se răcească puțin. Apoi umplem coșulețele cu piure de spanac și decoram cu pătrunjel verde. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 242


Ultimele comentarii
Acum 22 minute
Gabi
Acum 42 minute
Un sibian vero
Acum 1 oră
In marginime, ciuma galbena rezista
Acum 1 oră
Urma scapa TURMA
Acum 2 ore
@5