Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
14°C

Timisorean arestat, dupa ce a talharit o femeie in zona statiei CFR Talmaciu

Un tânăr din județul Timiș a fost arestat preventiv, după ce pe doi decembrie, în apropierea stației CFR Tălmaciu, i-a furat unei femei un telefon mobil și suma de 50 de lei.

Femeia a alertat Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu chiar în dimineața zilei în care s-a produs tâlhăria. „La momentul respectiv, fapta a rămas cu autor necunoscut, însă în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu, Poliţiei Oraşului Tălmaciu şi Poliţiei Oraşului Sălişte, în data de 14 decembrie, a fost identificat S. Cristian, suspectat de săvârşirea acestei fapte”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Bărbatul din Timiș, în vârstă de 32 de ani, este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, faptă pedepsită cu închisoare de la 7 la 20 de ani.

Momentan, agresorul este arestat preventiv, după ce a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig şi Judecătoriei Avrig, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. „Cercetările în acest caz continuă”, transmit anchetatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus