Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Deputatii si-au ales comisiile. Fraticiu – politica externa; Roman - diaspora

Din cei opt deputați de Sibiu doar doi au funcții de conducere în comisiile de specialitate din care fac parte: Raluca Turcan – secretar – la Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport și Gheorghe Roman – vicepreşedinte - la Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării. Doi parlamentari s-au înscris în aceeași comisie, Ioan Tămâian și Iacob Pușcaș, în Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă. Comisii cel puțin ciudate pentru pregătirea lor și-au ales deputații Gheorghe Roman - diaspora și Gheorghe Frăticiu - Comisia pentru politică externă.

 
Cum și-au împărțit deputații de Sibiu comisiile:
 
Ioan Tămâian - Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă
Raluca Turcan - Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport – Secretar
Gheorghe Roman - Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării – Vicepreşedinte
Ioan Axente - Comisia pentru muncă şi protecţie socială
Iacob Pușcaș - Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă
Gheorghe Frăticiu - Comisia pentru politică externă
Mircea Cazan - Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor
Ovidiu Ganț - Comisia pentru politică externă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

15 comentarii

STEFAN Lucian

Acum 10 ani

Doresc ca Moș Crăciun să-și scuture pulâ în beregata mea . Mi-e foame !!!
Raspunde

Stefan Lucian

Acum 10 ani

rectific: si in muma mea
Raspunde

amintiri din epoca de aur FSN

Acum 10 ani

Becali in Comisia juridica ... Sa ne-ajute Dumnezeu!
Raspunde

un oarecare

Acum 10 ani

praf in ochi la bani tot mitici numai iei stiu la numarat de acea in 23 de ani neau bagat datori pentru 4-5 generati de acum in colo daca vrem s-a scapam de saracie autonomie judeteana si locala eventual reactivata granita la turnu spart mitici s-a intre cu vize SENGHEN
Raspunde

@un oarecare

Acum 10 ani

Sufletul lui Avram Iancu si toti motii sa te bata in cap bozgor prost. Voi sunteti o minoritate, o adunatura de frustrati prosti. Si cine esti sa vorbesti cand inca in jud. Sibiu se afla regele t.ziganilor Cioaba. Sa ne pazeasca Dumnezeu de unguri si de tizigani. Ei ne distrug tara.
Raspunde

@un oarecare

Acum 10 ani

Bag de seama de calitatea ta intelectuala dupa modul agramat de exprimare. Prostule
Raspunde

Ale(r)gator

Acum 10 ani

Rugam redactorii publicatiei Turnul Sfatului, ca tot au fost asa de prompti cu aceasta informare pentru care ii felicitam, sa ne prezinte si comisiile in care sunt cei patru senatori din Sibiu. Multumim.
Raspunde

@5-6

Acum 10 ani

Asa scapam se saracie si nu e agramat,scrie concis ,adevarat,la obiect.Tu esti prostu,palavragiule si unde vezi bozgori in Sibiu ma.Habar n-ai in ce zona esti.
Raspunde

PROST SĂ FII NOROC SĂ AI

Acum 10 ani

E PERFECT PENTRU IMAGINEA ROMÂNIEI . FAPTUL CĂ FRĂTICIU ESTE MEMBRU ÎN COMISIA DE POLITICĂ EXTERNĂ VA DUCE LA RELAŢII MAI BUNE CU ITALIA . FRĂTICIU SIGUR VA MILITA PENTRU ELIBERAREA LUI ROMULUS MAILAT DIN ÎNCHISOARE ŞI NUMIREA LUI CA AMBASADOR LA ROMA. ÎN ACEST FEL AVRIGENII VOR AVEA O RELAŢIE SPECIALĂ CU ITALIA, ŢIGANII VOR AVEA UN AMBASADOR CĂ ŞI AŞA AU CERUT SĂ AIBĂ ŢIGANI ÎN AMBASADE IAR DOM DEPUTAT ÎŞI VA ÎNDEPLINI MISIUNEA DE MARE PARLAMENTAR. IAR AVRIGUL VA INTRA ÎN ISTORIE CA FIIND ORĂŞELUL - SĂTUC CU DOI PARLAMENTARI ÎN LEGISLATIV ÎN CÎŢIVA ANI CU EFECT ZERO PENTRU LOCIUTĂRII SĂI . MAI ESTE O ŞANSĂ, ADICĂ AVRIGUL SĂ CEARĂ ÎNSCRIEREA ÎN CARTEA RECORDURILOR PENTRU ACEASTĂ PERFORMANŢĂ CU REZULTATE ZERO.
Raspunde

anonimus

Acum 10 ani

bai frustatule tre regasesti in ce am scris spre deosebire de tine mai tarane sunt sibian get -beget nu am venit la profesionala la dependenta cu opinci ai facut un liceu seral tea pus cu UTC ai continuat celebra facultate ST GHEORGHIU dupa revolutie tiai continuat studile la fabricile de diplome asa zise universitati si se vede unde neati adus tot timpu cind nu ai argumente vi cu corecturile dute la o fierarie si comandati vreo doua cercuri s-a nuti explodeze creieru de atita desteptaciune bozgor esti tu si mata aia care nu tia dat educatie HUSANE CU DIPLOMA
Raspunde

@9

Acum 10 ani

Ai mare dreptate in parlament sa votam pe escu din mahalaua bucale sa faca legi fanariote ptr hoti,birocrati,taietori de frunze la ciini produsi de fabricile de diplome si sa ceara inscrierea in cartea recordurilor pentru aceasta performanta cu rezultate dezastruoase de scufundare in mil a tarii
Raspunde

cristi

Acum 10 ani

Mai avrigenilor, nu mai fiti rautaciosi . voi in loc sa va bucurati ca aveti un parlamentar din randul vostru, voi il denigrati! tipic romanilor...
Raspunde

@cristi

Acum 10 ani

Nu avrigenii au scris,scriu invidiosii din alte zone.
Raspunde

vidoco

Acum 10 ani

Asta au vrut, sa aiba majoritatea,, sa ne sfideze ca natiune din nou,, (cum rideau tradatori si tilhari, neamului, cind depuneau cica Juramintul fata de Tara si Popor),,,care ne-au vinzut totul ,,pina si Suveranitatea Nationala..sa_i vedem cit v-or rezista,,, tot Imperiul de la Apus (U.E),, este un sac cu pulbere...Rusine ,celor care le-au acordat Premiul Nobel ptr Pace,, Imparatilor Imperiului,,,acesti anti-democrati ,care au distrus valorile sociale Europene...Un Imperiu,, in care,, cei care se opun nedreptatilor sociale si democratice,, sunt adusi la tacere..
Raspunde

Sibian5000

Acum 10 ani

Eu cred ca cei care injura sub o identitate falsa nu au ce lucra ! Abia au fost numiti..... sa speram ca Sibiul v-a fii mai bine reprezentat !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus