Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Amalia Cindrea, dupa numirea sa in fruntea OPC Sibiu: ”cand eram deputat nu ma numeam Cindrea”

Noul șef al OPC Sibiu, Amalia Cindrea, spune că a ales această funcție din patru oferte pe care le-a primit datorită relației personale cu ministrul Economiei. Soția lui Ioan Cindrea, președinte al CJ Sibiu și copreședinte al USL Sibiu, susține că ”nu a luat postul nimănui”, cel ocupat acum de ea (comisar șef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Brașov) fiind vacant.
”Din mai multe propuneri care mi s-au făcut am ales-o pe aceasta. Mi-a mai fost propus câte un post la nivel național în Ministerul Economiei, în Ministerul Muncii și în Ministerul Mediului. Am preferat, însă, un post în Sibiu pentru că și soțul meu lucrează aici”, a declarat Amalia Cindrea.
Tehnic, ea a fost transferată în această funcție în data de 7 ianuarie 2013, din postul de consilier superior al Agenției naționale de formare din cadrul Ministerului Muncii. Amalia Cindrea susține că a fost aleasă datorită experienței sale profesionale. ”ANPC este în subordinea Ministerului Economiei. Nu vă ascund că îl cunosc personal pe ministrul Economiei, din vremea în care eram deputat. Probabil a contat faptul că mă cunoștea. Iar când eram deputat nu mă numeam Cindrea”, a spus șeful OPC Sibiu în replică la întrebarea dacă nu poate fi bănuită vreo influență dinspre poziția pe care o ocupă soțul ei.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

20 comentarii

oficiul pentru protecţia c*.. paraşutelor

Acum 9 ani

TOŢI te ştiu pe tine...atât personal, cât şi impersonal !! Vorba bancului... Între tine şi o cărămidă nu e mare diferenţă. Hai sictir.
Raspunde

CINDREA DEMISIA

Acum 9 ani

o proasta si jumatate, o incompetenta. Nu stie sa faca nimic femeia asta. Nici mancare la barbatul ei si nici curatenie in casa, DA SA ADMINISTREZE O INSTITUTIE. RUSINE CINDREA si CLANUL, RUSINE!!! tot aceiasi oameni penali, cu dosare penale care incalca legea! RUSINE
Raspunde

ioan.cindrea@cjsibiu.ro, judet@cjsibiu.ro,

Acum 9 ani

Mai sus aveţi 2 adrese de e-mail unde puteţi trimite impresiile d-voastră despre această insolită numire - care miroase a nepotism.
Raspunde

ioancindrea@yahoo.com

Acum 9 ani

@CINDREA DEMISIA: Înseamnă că o fi ori o căsătorie din interes, ori ca baronul din fruntea CJ să aibă o gaură pentru timpul liber.
Raspunde

Votant

Acum 9 ani

Povesti
Raspunde

somer in cautare de lucru

Acum 9 ani

na acum s-a trecem la lucruri serioase de 8 luni ai angajat toate rudele prieteni si nu oriunde la stat la patron e problema te plateste dupa performanta nu dupa gargara acum gindestete si la noi astia care team votat ca nu team votat s-a transformi consiliu judetean in propia mosie tipic comunista PCR [PILE CUNOSTINTE SI RELATI
Raspunde

ion

Acum 9 ani

ma intreb pe ce criterii profesionale a fost aleasa aceasta mare sefa asa cum sustine ,de la masini grele la OPC ,Vorbiti de rusine , ce rusine domnilor ,cindrea sa intors la CJ ,era normal sa-si puna fosta amanta devenita sotie intr-un post important , doar de aceea sa votat usl in draci sa se mai capatuiasca cu ceva averi saracii .Faceti o situatie incepeti din guvern si vedeti familii intregi platiti sa doarma in parlament din banii nostrii .Noi muritorii de rand nici frimiturile de la masa lor nu le primim ,dar achitam constiinciosi notele de plata.Avem ce meritam ,ciocu mic ca ramai fara slujba.
Raspunde

ion

Acum 9 ani

ma intreb pe ce criterii profesionale a fost aleasa aceasta mare sefa asa cum sustine ,de la masini grele la OPC ,Vorbiti de rusine , ce rusine domnilor ,cindrea sa intors la CJ ,era normal sa-si puna fosta amanta devenita sotie intr-un post important , doar de aceea sa votat usl in draci sa se mai capatuiasca cu ceva averi saracii .Faceti o situatie incepeti din guvern si vedeti familii intregi platiti sa doarma in parlament din banii nostrii .Noi muritorii de rand nici frimiturile de la masa lor nu le primim ,dar achitam constiinciosi notele de plata.Avem ce meritam ,ciocu mic ca ramai fara slujba.
Raspunde

contra ariton

Acum 9 ani

pedeleilor lăsaţi o moale .voi a ţi pus amantele , neamurile , mambrii familiilor , şpăgarii care erau ageamii. aşa a ţi ocupat toate posturile şi s a văzut ce a ţi făcut cu ţara asta . aaaaaaaaaa a ţi mai făcut ceva fooooooarte bine . l aţi lins pe Boboc şi pe chior şi v aţi luat contracte grase pentru voi şi lingăii voştriii. câţi a ţi pus voi in funcţii care să aibă experienţa d nei Amalia . şi aproooppoooo îl bârfiţi pe Cindrea . păi ar trebui să l ppuaţi in***pentru că n a tăiat în carne vie .v a lăsat incopetenţii în funcţii in toate instituţiile. Vreţi exemple ,vă dau . nevasta lui Răcuciu fost prefect incopetent , la finanţe. fina lui Răcuciu fost prefect incopetent la prefectură pe un post pe care nu merita in veci să fie . Dl Mielu alias Ioan Dan la prefectură , ăsta e un exeplar rar pentru că a concurat singur pe post şi a picat examenul. a luat cu chiu cu vai a doua oară - mare competenţă. Ţiban Nicuşor şoferul lui Trihenea , făcut economist la Hidroelectrica iar nevastă sa miliţian pardon poliţistă. Florin Staicu nepotul lui ARICION purtător de vorbe la Hidroelectrica . Amanta lui Eugen Roman comunistul pedelist care era bot in bot zilnic cu Stela Stretean ,angajată în prefectură. nepoata lui Baltador angajată in Prefectură juristă. continuăm dacă vreţi . aşa că ciocul mic ,,MARE DOMN CINDREA!\" altfel vă rădea pe toţi ,lingăi jegoşi.
Raspunde

sa-i rada pe toti si sa-i puna pe ai lui

Acum 9 ani

CINDREA a uitat de cine a fost ajutat si a promis si stelele de pe cer, numai sa se vada el Presedinte. Rusine, isi merita soarta si incep sa-i vina necazurile. Daca va fi condamnat, GATA cu cariera lui de profesor care injura ca la usa cortului si de politicianul care promite colegilor lui si pietrele de pe fundul marii, DOAR sa-si vada VISUL implinit. Asa suna un sms de al lui din Campanie, trimis prostilor sa-l sustina: „Va rugam sa votati CINDREA IOAN PRESEDINTE al Consiliului Judetean la POZITIA 1. Citeste si transmite mai departe tuturor prietenilor si rudelor tale. Multumim mult !” Ce ne multumiti? SA ajungeti si sa va puneti rudele si pe noi sa ne uitati sau nici macar sa nu ne bagati in seama, domnule CINDREA??? ce?
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

Ce dracu o aduceti pe Amalia in fiecare zi pe ecran ca pe Sfinta Paraschiva? Dupa ce ca aprimit aceasta functie numai pt. ca este sotia lui Cindrea, mau are si nerusinarea sa apara cu poze mari pe prima pagina a ziarelor. Sintem un neam de prosti care tac in masa? RUSINE USL; RUSINE CINDREA; RUSINE PONTA! TOTI ATI PRIMIT BANI LA ALEGERI; ACUM VA IMPARTITI DUPA PLAC FUNCTIILE: A EXISTAT UN CONCURS PENTRU POSTUL AMALIEI ? LA MULTI A.N .I. ! SI UN PROCES_MARTISOR!
Raspunde

dumitru

Acum 9 ani

Marmotele au intrat in panica:Tot staniolul in care inveleau ciocolata e contrafacut!
Raspunde

Comentator

Acum 9 ani

Cum nu inteleg, intreb si eu, cum unora li se pun la piciare posturi nenumarate, toate in institutii publice platite de la stat ? Acestor persoane alese de Dumnezeu pesemne, nu le ramane decat sa spuna dulce si suav : Multumesc , nu. Doresc sa merg directoare la Sibiu pentrru a fi alaturi de sotul mei Cindrea Ioan care a fost ales de prostime presedinte al Consiliului Judetean \". Foarte dragut. Familista convinsa. Ma intreb ce gandesc miile de absolventi de facultati de profil (Industie alimentara, chimie, etc.), dintre care nu toti sunt prosti. Bat la toate usile (usi inchise pentru ei), cu diploma in mana, degeaba. Pentru ei posturile sunt blocate, nu au experienta, nu au sustinere. Pacat de tanara generatie.
Raspunde

@Comentator

Acum 9 ani

Asa este, ai dreptate. Tinerii din ziua de azi nu au niciun viitor, usile sunt inchise pentru ei. AMALIA ii super BOGATA, are inchiriate spatii comerciale si IA PE LUNA ZECI DE MII DE EURO, si nu o mai SATURA DUMNEZEU!!! Dar intrebarea vine: DE UNDE AI AVUT AMALIA BANI PENTRU SPATIILE COMERCIALE DE PE: M. VITEAZU, PARCU TINERETULUI, CIRESICA SI PENTRU PORSCHE CAYENNE SI BMW COUPE si pentru construirea cladirii de la REGISTRUL COMERTULUI de pe str. DORULUI, CARE VA APARTINE??? DE UNDE??? si amaratii mor de foame!!!
Raspunde

BB

Acum 9 ani

Cu vasta \"experienţă\" din dotare a \"muncit din greu\" şi aşa a dobândit acele multe spaţii şi drep recompensă a fost premiată c-un post \"fierbinte\" şi \"greu\". Cred că ajunge tot asudată acasă seara şi nici pauză de masă nu-şi poate permite săraca. Îi plâng de milă!
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Ati votat PSD.De ce atacati atat??Ati votat.Platiti consecintele de rigoare.Stiti bine cat de incompetenti sunt cei din PSD.Am trait 12 ani cu ei la putere.aceasta doamna vrea capitala regiunii la Brasov.Este impotriva orasului Sibiu.Nu stiu cat de capabila este.Problema este ca nu imi place alegerea dansei pe acest algoritm de familie.RUSINE,RUSINE,RUSINE.
Raspunde

ULOS

Acum 9 ani

Femeia a muncit pe branci ca sa ajunga aici :))))))!!!
Raspunde

ULOS

Acum 9 ani

Asta e daca tot l-ati mentinut pe Cindrea la putere.
Raspunde

ROZALIA

Acum 9 ani

VOI ASTIA CARE LE DTITI PE TOATE DACA ERATI COLEGI AN DIRECT CU CEI BUNI ANAINTEA PSD ULUI CA NICI NU MERITA SA LE PRONUNT PARTIDUL SI NU AVEAI CE SA LE DAI DE MANCARE COPIILOR CA TIA SCAZUT SALARIILE SI EI SE DISTRAU PE BANII NOSTRI SI UDREA ASI CUMPARA PANTOFI SI GEANTA CU 5000 DE EURO ERA MAI BINE? EU SUNT UNA DIN CELE MAI FERICITE FIINTA CARE SE BUCURA CA SUNT LA PUTERE USL UL ,BRAVO LOR SI SA NU CREDETI CA VA FI USOR CA TOT CE AU MOSTENIT DE LA CEI DRAGI VOUA TREBUIE SA LE REPERE .CE VRETI VOI UNTRUN AN SA FACA USL UL? DE CE NU ATI CERUT 8 ANI DE LA PARTIDUL VOSTRU DRAG? SAU VOI NU STITI CUM E SAI VEZI CUM SE LAFAIE AN TOATE SI TIE ATI DADEAU 700 DE RONI SA AI CU CE SATI PLATESTI CE? APROAPE CA MUREAM DE FOME ASTA ESTE DAR SA SFARSIT BRAVO DOAMNA CINDREA ESTI OMUL POTRIVIT PE LOCUL POTRIVIT . MULTA SANATATE SI PUTERE SA POTI SA FACI DREPTATE SI AN MEDIAS CA SANT FOARTE MULTE PROBLEME SI NIMENI NU LEA VAZUT EU VA ROG SA FACETI O VIZITA SI AN MEDIAS CA NOI CETATENII DE RAND AVEM NEVOIE SA NE APARATI CU STIMA SI RESPECT VA ASTEPTAM
Raspunde

sibianca

Acum 9 ani

DOAMNA AMALIA AR TREBUI SA INVETE SA-SI VADA LUNGUL NASULUI SI SA INVETE CA PROGRAMUL DANSEI INCEPE LA ORA 8 IN FIECARE ZI, DE LUNI PANA VINERI NU DUPA CE UNII INSPECTORI TRANSPIRA DE EMOTII CA NU MAI AJUNGE LA \" LOCUL DE MUNCA\" SA SEMNEZE HARTIILE DE TRIMIS URGENT SPRE DIFERITE INSTITUTII. NU JIGNESC PE NIMENI DAR DOAMNA AMALIA AR CAM TREBUI SA DEA UN EXEMPLU PENTRU INSPECRORI NU SA FIE \'\'CRUELLA\'\' ,PENTRU CA EI II FAC TREABA SI DE PE URMA MUNCII LOR ISI CASTIGA FAIMA IN MEDIA! AR TREBUI SA MAI STIE CA NU HAINA IL FACE PE OM ,CI PERSONALITATEA SI COMPETENTA SA. POTI SA AI BANI CU NEMILUITA DACA NU STII SA TE SEMNEZI PE LINIA PUNCTATA -UNDE SCRIE SEMNATURA- . E VREMEA BANILOR ,SE MERGE IN ZILELE NOASTRE DOAR PE CANTITATE SI NU PE CALITATE. CONCLUZIE: CHIAR DACA NU AI BANI SI INGAMFATILOR CU MULTI BANI LI SE PARE CA MIROSI A PROST NU TE LASA INTIMIDAT! PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE! CE E SUS AJUNGE SI JOS ! TREBUIE PUTINA RABDARE CA SE IMPIEDICA EI . POATE II AJUTAM SI NOI...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus