Luni,
21.06.2021
Innorat
Acum
17°C

Un copil de sase ani, cazut in Lacul Binder, a fost salvat de oamenii din zona

Un copil de șase ani a fost transportat la spital, după ce miercuri, 30 ianuarie, a căzut în Lacul Binder. Chiar dacă pompierii au fost alertați, minorul a fost salvat de oamenii aflați în zonă, cu ajutorul unui cablu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu cu o autospecială pentru intervenții și o barcă pneumatică. Însă, ajunși la fața locului, pompierii au constatat că persoana pentru care au fost solicitați să intervină, respectiv un copil de șase ani, a fost scos din apă de cetățeni.

La locul incidentului s-a deplasat și o ambulanță SMURD. Medicii i-au acordat primul ajutor copilului, pe care apoi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Luther din Sibiu. Din primele informații, copilul a suferit o formă ușoară de hipotermie, însă a fost oportună scoaterea sa din apă, astfel că el se află în afara oricărui pericol.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus