Luni,
30.01.2023
Ceata
Acum
-3°C

Un copil de sase ani, cazut in Lacul Binder, a fost salvat de oamenii din zona

Un copil de șase ani a fost transportat la spital, după ce miercuri, 30 ianuarie, a căzut în Lacul Binder. Chiar dacă pompierii au fost alertați, minorul a fost salvat de oamenii aflați în zonă, cu ajutorul unui cablu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu cu o autospecială pentru intervenții și o barcă pneumatică. Însă, ajunși la fața locului, pompierii au constatat că persoana pentru care au fost solicitați să intervină, respectiv un copil de șase ani, a fost scos din apă de cetățeni.

La locul incidentului s-a deplasat și o ambulanță SMURD. Medicii i-au acordat primul ajutor copilului, pe care apoi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Luther din Sibiu. Din primele informații, copilul a suferit o formă ușoară de hipotermie, însă a fost oportună scoaterea sa din apă, astfel că el se află în afara oricărui pericol.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus