Ingrediente:
-2 ouă
-100 g zahăr
-250 ml lapte
-100 g unt
-300 g făină
-o linguriţă praf de copt
-o lingură scorţişoară
- sare
Amestecaţi într-un castron mare ouăle cu zahaărul, laptele şi untul topit. Adăugaţi făină cernută printr-o sită, praful de copt stins cu puţină zeama de lămâie, sarea şi scorţişoară. Omogenizaţi bine compoziţia şi turnaţi amestecul în 12 forme de brioşe, unse şi tapetate. Presăraţi zahăr pisat deasupra, amestecat cu scorţişoară. Coaceţi-le la foc potrivit 35-40 de minute. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 185


Ultimele comentarii
Acum 23 minute
Gabi
Acum 42 minute
Un sibian vero
Acum 1 oră
In marginime, ciuma galbena rezista
Acum 1 oră
Urma scapa TURMA
Acum 2 ore
@5