Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Liberalii se pregatesc de Congres: 40 de sibieni il voteaza pe Antonescu

Delegaţia Permanentă Teritorială a Organizaţiei PNL Sibiu, întrunită vineri, a stabilit că vor acorda votul pentru realegerea lui Crin Antonescu în funcţia de preşedinte al partidului la Congresul Extraordinar ce se va desfăşura în perioada 22 – 23 februarie. PNL Sibiu va participa la Congres cu 40 de membri, printre care 5 membri de drept (parlamentarii Mircea Cazan, Ioan, Sorin Ilieşiu și Nicolae Neagu, dar și viceprimarul Virgil Popa), 22 de membri în urma reprezentării judeţene (cu drept de vot) şi 13  membri cu statut de invitaţi. „Alături de Crin Antonescu, şi de celelalte partide din USL am scăpat de o Românie slabă guvernată de regimul Băsescu şi am început să clădim o Românie puternică. Românii şi-au câştigat,  prin proteste şi vot, dreptul la un nou viitor”, a afirmat preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

24 comentarii

simplu sibian

Acum 11 ani

Ce face-ti cu taxa auto care va fi mai mare pt. masini cu norma de poluare Euro 3 si 4 decat cea actuala, dar cu impozitul pe norma venit introdus taranilor,ca de ei ati fost votat Domnule Cazan ?
Raspunde

lol

Acum 11 ani

De unde scoateti, frate, pozele astea dementiale cu asta care se cara cu receptorul de telefon de pe vreme lui Pazvante? Parca-i unul din ala de se catara pe stalpi! Nu are poze si cu colacul de la buda?
Raspunde

albinutza

Acum 11 ani

draga alin bratu, astia din poza sunt liberalii de la sibiu! daca astia conduc orasul e clar de ce arata asa, banuiesc ca se deplaseaza cu masini de pe vremea maresalului antonescu(alt antonescu ), se imbraca in uniforma lui zelea codreanu si mananca din gamela uitat de taticul stalin dupa retragere. ma astept sa ma intalnesc cu ana pauker in piata mare si cu stalin in moll promenada, felicitari pentru viziune, am reusit imposibilul, ne-am intors cu 100 de ani in urma...
Raspunde

Viespea

Acum 11 ani

@Draga albinutza, nu iti contesta nimeni dreptul a a avea o imagine bogata. Dar asta nu inseamna ca roiul de idei nastrusnice, ce abia iti incap in caputz, are legatura cu realitatea. Ai cosmaruri madame? De unde pana unde visezi la maresalul Antonescu , Ana pauker, Stalin si la Zelea Codreanu? Ai aterizat intr-un camp de canabis si halucinezi? Cum iti permiti sa asociezi aceste nume cu imaginea unui partid istoric? Mars in stup, ca te ia trantorul la \" viziuni noi\" in patru labe!
Raspunde

@4

Acum 11 ani

Viespe se pare ca prinzi imaginea de ansamblu, hoarda de la conducere are scopul de a ne arunca din nou in bratele rusilor. Nu fac altceva decit sa intoarca spatele Europei.Rusii au calcat Georgia in picioare, pe polonezi i-au cumintit, acum suntem noi la rind. Si USeListii lucreaza sirguicios. I-ati ajutat sa ajunga la putere , sa vedeti acum cum directioneaza barca spre moscova. Luati lectii de rusa.
Raspunde

albinutza

Acum 11 ani

pentru vispea,era o metafora la fotografia cu telefonul, se pare ca nu poti sa vezi mai departe de cuvinte, chiar nu era o referire la partidul istoric, ci la anumite comportamente umane, sau specimene precum esti tu
Raspunde

mema

Acum 11 ani

Alo, Turnul Sfatului mai schimbati si voi arhiva foto, ca poza asta am mai vazut-o de cateva ori!
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Wiki. english:PSYCHOPATHY: Psychopathy (/saɪˈkɒpəθi/[1][2] is a personality disorder that has been variously characterized by shallow emotions (including reduced fear, a lack of empathy, and stress tolerance), coldheartedness, egocentricity, superficial charm, manipulativeness, irresponsibility, impulsivity, criminality, antisocial behavior, a lack of remorse, and a parasitic lifestyle. However, there is no consensus about the symptom criteria and there are ongoing debates regarding issues such as essential features, causes, and the possibility of treatment.[3][…]___ ***en.wikipedia.org/wiki/Psychopathy [...]___ Wiki.franc: PSYCHOPATHIE: La psychopathie (des mots grecs : psyche ψυχή (esprit, âme) et pathos πάθος (souffrance, changement accidentel)1) est un trouble de la personnalité qui a été décrit comme étant caractérisé par des émotions peu profondes (en particulier une crainte réduite), un manque d\'empathie, de l\'égocentrisme, de l\'impulsivité, de l\'irresponsabilité, de la manipulation et un comportement antisocial comme un mode de vie criminel et instable. Il n\'existe aucun consensus concernant le critère symptomatique et de nombreuses discussions sont établies concernant les causes éventuelles et des possibilités de traitements2.___ ***fr.wikipedia.org/wiki/Psychopathie [...]___Wiki. german: PSYCHOPATHIE bezeichnet eine schwere Persönlichkeitsstörung, die bei den Betroffenen mit dem weitgehenden oder völligen Fehlen von Empathie, sozialer Verantwortung und Gewissen einhergeht. Psychopathen sind auf den ersten Blick mitunter charmant, sie verstehen es, oberflächliche Beziehungen herzustellen. Dabei sind sie mitunter sehr manipulativ, um ihre Ziele zu erreichen. Oft mangelt es Psychopathen an langfristigen Zielen, sie sind impulsiv und verantwortungslos.[1] Psychopathie geht mit antisozialen Verhaltensweisen einher, so dass oft die Diagnose einer dissozialen/antisozialen Persönlichkeitsstörung gestellt werden kann.[2]__ ***de.wikipedia.org/wiki/Psychopathie [...]
Raspunde

Hai Sictir

Acum 11 ani

Ba sa nu-l votati din greseala pe becali ..
Raspunde

Liberalul Becali

Acum 11 ani

Te apuca si rasul ... Vai de capul lor de \'liberali\'.
Raspunde

P.N.L.ist

Acum 11 ani

Dar pe noi consilieri locali si oameni de rand care am adus voturi liberalilor ne lntreaba cineva pe cine am vota la conducerea p.n.l. ului . Va spun din lntamplarile zilnice ca 2 din 3 membri din p.n.l. l-ar vota pe Tariceanu ln fruntea partidului si asta o spunem noi care gandim cu creierul nu cu interesul .
Raspunde

io

Acum 11 ani

cu cacarau inainte....cite case vrei sa-ti mai achizitionezi.cazane in noul mandat?
Raspunde

revoltatu

Acum 11 ani

mergeti si votati pe crinut al vostru ca nu are nici o sansa sa fie presedinte , se duce de rapa pnl , voi chiar santeti multumiti de antonesci , voi nu vedeti ce vedem noi ?cat minte si ataca institutiile statului , nu vedeti , isi bate joc de UE , nu vedeti ? fiecare pasare pe ciocul ei piere...faceti ce doriti eu nu mai votez pnl in viata mea......
Raspunde

Max

Acum 11 ani

Rusine, PNL a-ti înselat încrederea sibienilor care v-au votat reprezentanţii si i-aţi abandonat în braţele caracatiţei PSD - iste.....a-ţi renunţat si la postul de prefect care vi se cuvenea.
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Pe ala cu telefonu\' sipe ala care se tine sa nu faca pe el,parca ii stiu de undeva!Intrebarea fundamentala e CINE-I BLONDA????
Raspunde

hopa

Acum 11 ani

e normal sai stii....sunt boschetari.............alcoolisti cu copii drogatzi care accidenteaza oamenii in stare de ebrietate si uite k nici nu le pasa......sfori,coruptie de 2 bani.....hala viitor...oricum pnl numai are nimic comun cu un partid liberal
Raspunde

pt.unu

Acum 11 ani

Blonda cred ca este d-na telefon;
Raspunde

Gogy

Acum 11 ani

Sa vedeti voi ce teapa luati de la PSD ! Santeti chiar asa de naivi sa credeti ca blocul comunist il sustine pe Cararau ? Va imbatati cu apa rece. Parerea mea !
Raspunde

pt curiosi

Acum 11 ani

\"Blonda\" e doamna Wanda, sotia lui Viorel Ionita, presedintele filialei judetene Sibiu a Partidului Conservator. O apreciata kinetoterapeut!
Raspunde

realitatea

Acum 11 ani

in foto observam ca cazan se holbeaza la blonda si isi zice in sine : *********
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

desteptati-va loazelor...tariceanu ar trebui sa conduca partidul....pupincuristi...
Raspunde

#sibian

Acum 11 ani

tariceanu o condus motoreta si nebaut si cu soseaua libera si tot o facut accident. iar antonescul nu poate sa conduca decat festivitatile de noapte-buna somn-usor asa ca alegerile is de sanki.
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 11 ani

Noi liberalii dîn Sibiu votam cu totii pe Domnul Nostru Crizut Antenescu-Căcărău !
Raspunde

pt realitatea

Acum 11 ani

Ai o imaginatie bogata, dar defectuoasa. In dreapta dnei Wanda se remarca o portiune din capul unui domn cu calvitie accentuata, e chiar sotul dansei, Viorel Ionita, presedintele PC Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus