Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

PDL Sibiu, intre Udrea si Blaga

 

Democrat-liberalii sibieni așteaptă desfășurarea răzbiolui dintre Elenea Udrea și Vasile Blaga, pentru a vedea cu cine vor vota la alegerile din cadrul partidului. La organizația municipală se așteaptă o candidatură – miracol. Poate chiar a lui Emil Boc. ”Între Udrea și Blaga? Boc! Nu știu, om vedea, se poate opta și pentru a trei sau a patra variantă. La discuții se pot spune orice variante, dar mai vedem ce ne rezervă viitorul, dar eu nu cred că sare nimeni acum să spună clar pe cine va vota”, a declarat președintele organizației municipale, Cornel Știrbeț.
 
Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan s-a abținut să nominalizeze o persoană pe care ar prefera-o în fruntea partidului. S-a mulțumit să spună că o competiție internă este benefică pentru partid. „Competiţia este bună, depinde cine şi cum o poartă”, a declarat Turcan pentru Agerpres despre candidatura Elenei Udrea. Vicepreşedintele democrat-liberalilor spune că celălalt candidat la şefie şi actualul lider PDL, Vasile Blaga, este „un adversar de temut al USL”. „Faptul că Victor Ponta îl atacă în toate felurile pe Vasile Blaga demonstrează că Vasile Blaga este cu siguranţă un adversar de temut al USL”, a mai spus Turcan. 
 
Liderul PDL Sibiu Ion Ariton spune că organizația locală nu a decis încă pe cine va sprijini la președinția partidului, între Elena Udrea și Vasile Blaga. ”Este foarte bine că există două persoane care s-au anunțat că intră în competiție. Vom aștepta până se încheie perioada de înscriere, apoi Biroul Permanent Județean va decide și vom vedea pe cine susținem”, a declarat președintele PDL Sibiu, Ion Ariton. Senatorul spune că nu s-a decis dacă va candida pentru o funcție în cadrul partidului. ”Nu am luat nicio decizie în acest sens, însă mai mult ca sigur că nu voi candida”, a mai spus Ariton. Sibiul este reprezentat la nivel național de deputatul Raluca Turcan, care ocupă funcția de vicepreședinte.
 
În Sibiu, se așteaptă ca lucrurile să se clarifice la București, mai ales după ce în peisaj a reintrat fostul președinte al partidului, Traian Băsescu. Preşedintele Traian Băsescu a declarat săptămâna trecută la B1TV, că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, "aşa cum se produce acum". ”Dacă va fi aranjată, îi recomand (n.r. Elenei Udrea) mai bine să se retragă. Dacă va constata că e aranjată, aşa cum se produce acum". Actualul președinte al partidului, Vasile Blaga, a replciat: "PDL de acum e PDL din vară care a apărat statul de drept şi pe domnul preşedinte", a subliniat Blaga. Liderul democrat-liberal a mai spus că preşedintele Traian Băsescu intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a partidului, că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea. "Iată ca domnul preşedinte Traian Băsescu pentru a doua oară intervine într-o competiţie internă în partid, care nici măcar nu e declanşată", a spus Blaga.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

unu\'

Acum 9 ani

PDL-istii sibieni au fost intotdeauna cu cururile intre doua luntri.Plus ca trebuie sa-si plateasca( unii) restantele din campania electorala!Nasol!Ce bine-mi pare ca m-am oprit, la virsta de 9 luni ,de mincat rahat, spre deosebire de atii,care vrind-nevrind,trebuie sa rezolve trilema!Ori,dupa cum stie toata lumea,trilema nu se rezolva pe stomacul gol!Bon apetit!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus