Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Johannis, guvernatorul PNL al regiunii? E putin prea devreme, dar n-as exclude

Primarul Klaus Johannis a repetat în cadrul conferinței de presă organizată la sediul PNL, alături de Crin Antonescu, că nu exclude posibilitatea de a canddia pentru funcția de guvernator al regiunii din care va face parte și Sibiul. ”Cred că este puțin prea devreme să discutăm de regiuni, până când nu știm nici în care regiune se va afla Sibiul. Dar n-aș exclude această chestiune din capul locului”, a spus Johannis.

Întreb de ziariști dacă l-ar susține pe Johannis pentru această poziție, Antonescu a răspuns scurt: ”Sigur!”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 216

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

sa va spun si de ce

Acum 11 ani

Aceasta mutare nu este o lovitura de imagine pentru PNL, cat este o lovitura zdravana impotriva PSD. E clar pentru toti cei care au un pic habar de politica, faptul ca alianta USL se va destrama pana la alegerile prezidentiale. PSD vrea si va avea mai mult ca sigur candidat propriu atat pentru prezidentiale, cel mai probabil in persoana lui Sorin Oprescu, cat si pentru prim-ministru , Victor Ponta. PNL, daca va reusi sa neutralizeze tabara lui Tariceanu, va merge cel mai probabil pe tandemul Antonescu presedinte - Johannis prim-ministru. Iar in cazul in care acestuia i se va da cu flit (din nou), i se va propune un post de guvernator al regiunii.
Raspunde

Cat fac: 0 plus 0 ?

Acum 11 ani

Aiurea, in 2009 a fluierat la Johannis gasca PSD si sasul s-a umplut de penibil prin disponibilitatea sa. Acum s-a colorat convenabil, asa ca stati linistiti. Pe intreaga clasa politica o doare in p0wla de alegatori, astia trec la butoane prin rotatie si ciordesc toate resursele tarii si le externalizeaza pentru \"comisioane\" . Rosia Montana o sa otraveasca Ardealul, exploatarea gazelor de sist o sa otraveasca toata Romania, padurile se vor inlocui cu centrale eoliene sau cu culturi de panouri solare, urmatorii vor vinde armata si celelalte institutii la investitori strategici ( golani , dar cetateni straini !) . Noapte buna, vise placute.
Raspunde

alex

Acum 11 ani

cred ca va deveni presedintele Romaniei sau Guvernatorul regiunii sibiu sigur subt convins de asta. BRAVO JOHANNIS!
Raspunde

Radu Popescu

Acum 11 ani

Pentru cei care nu pricep cum stau lucrurile. Poti sa vindeci vreun pacient daca nu te faci medic? Ca sa misti lucrurile in tara asta e clar ca trebuie sa intri in politica. Ca intra in politica, si inca la un nivel inalt, nu e rau, nici pentru sibieni si nici pentru romani in general. Ca de ce intra in PNL si nu altundeva, e de discutat. Poate ca doar PNL l-a chemat, sau poate doar aici are sanse sa ajunga la volan. Nu va grabiti sa-l judecati. Aveti rabdare, important e sa aveti incredere in cel pe care l-ati votat. Trebuie mers pe mana lui, parerea mea.
Raspunde

#

Acum 11 ani

Angajatilor Primariei Sibiu ar trebui sa le tremure chilotii pe ei daca pleaca Johannis din primarie. Urmeaza disponibilizari masive si toti trebuie sa dea banii inapoi (cei primiti pentru haine, adica 600 lei/luna).
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

sa fiti tare herr johanis..atentie la politrucii damboviteni...
Raspunde

Andrei

Acum 11 ani

O miscare interesanta a primarului Iohannis! Daca prin asta reuseste sa faca din Sibiu capitala regionala ar fi cea mai mare realizare din cariera dansului! O sa avem de castigat toti care locuim in acest oras. Nu imi place PNL dar ce sa-i faci, asta e politica...
Raspunde

pinguineea

Acum 11 ani

iohanis nu stie nici ca sibiul se afla in regiunea transilvania?! si vrea sa fie guvernatorul ei!?
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

Exceptindu-l pe Andrei(#7) nici semnatarii articolului,nici laudatorii si nici criticii nu i-au \'\'nimerit\'\'numele de familie!www.sibiu.ro!(sper sa dau raspusul corect la ecuatie,ca sa-mi apara mesajul!)
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 11 ani

Singurul lucru bun din vanzarea asta este faptul ca Sibiul a scapat de masterchef...
Raspunde

ion

Acum 11 ani

vrea sa traga lozuri mai mari? bine ar fi sa scape sibiul de smecherila asta. Pacat ca pica tara pe mina lui. Sa vezi investitorii nemti apoi cum jefuiesc.
Raspunde

In nici un caz guvernator

Acum 11 ani

Asta e decadere... Daca e sa ajunga undeva Iohannis atunci fie prim ministru sau presedinte...
Raspunde

unu\'

Acum 11 ani

\"Mie mi-ar conveni ca imagine, cum mi-a convenit şi cealaltă capitală:Sibiu Capitală Culturală Europeană. Tot pentru imagine, tot pentru a impulsiona dezvoltarea.Din aceleaşi motive se vor lupta şi captalele judeţene pentru a deveni capitale regionale fiindcă de acolo derivă o anumită imagine şi influenţă în impulsionarea dezvoltării economice\", a declarat Klaus Johannis. Pentru \"sibianul de rând\" nu va fi important insă unde se va afla capitala regională, este de părere Johannis, pentru că \"el nu va avea de lucru cu administraţia regională\". Pentru prima dată, Johannis nu a exlus nici o varinata luării în calcul a unei candidaturi pentru postul de guvernator al Regiunii Centru, dar cu condiţii: \"Depinde de foarte mulţi factori şi de includerea în lista scurtă a Sibiului ca şi sediu al administraţiei regionale. Cu o administraţie în Alba nu sunt interesat”, a mai precizat Johannis.\'\' Deci: Nu va mai faceti iluzii, sibieni de rind!
Raspunde

dan

Acum 11 ani

pentru cei care nu stiu Klaus este un sef autoritar dar care nu-si dispretuieste subalternii asa cum vorbesc multi de pe margine,asa ca celor din Primarie nu le tremra chilotii deloc fiindca banii au fost primiti legal si sunt niste sporuri mici care s-au adaugat unor salarii mizerabile si Iohannis stie asta .oricum bravo Iohannis sibienii ardeleni sunt alaturi de tine,veneticii or sa te injure in continuare fiindca stilul tau de viata de conducere e o contina mustrare pentru toti destrabalatii din Sibiu,adica nu te inbeti nu-ti schimbi nevasta nu ai amante nu-ti plac chefurile etc etc dar cei seriosi te plac Bravo
Raspunde

alex din sibiu

Acum 11 ani

Domnule Primar Klaus Johannis suntem mnadri de tine ne bucuram cai aintrat in PNL si nu PSD USL a castigat o personalitate extraordinara si cel mai bun primar din ROMANIA. Va dati seama sibiul a fost invitat sa fie impreuna cu luxembourg capitala culturala europeana . Iti dai seama ce relatii stranse are cu luxembourg. Acum ce oras din europa mai invita pe vreun oras din romania NICIUNUL. SIBIUL MERITA SA FIE CAPITALA REGIUNII SI JOHANNIS GUVERNATOR
Raspunde

Sibian

Acum 11 ani

Sibienii au fost intotdeauna cu PNL-ul ! O alegere foarte buna !
Raspunde

lolek si bolek

Acum 11 ani

Au fost pe dracu\' sibienii cu liberalii, de aia a avut Crin Antonescu cel mai slab scor la Sibiu in 2009!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus